Lányok, ha van egy nagyon helyes pasi, aki igazán bejön, akkorse vagytok az egy éjszakának a hívei? (Próbáljunk ne álszentkedni) És akkor ha nem, miért nem? Kort írjatok!
Ha helyes az illető, és meg van a testi vonzalom, akkor én benne lennék az egy éjszakába.
20L
Nem, hiába jön be nagyon. Mert nekem nem megy úgy hogy megismerem és 2 óra múlva már az ágyban vagyunk. Nekem kell az hogy egy pár randi legyen mielőtt megtörténik.
20L
én sem bírom magam rávenni az ilyen alkalmi dolgokra.
pedig nemrég léptem ki a 3 éves kapcsolatomból, és elhatároztam, hogy belevetem magam az életbe, ki is néztem magamnak egy pasit, aki b*romi jól néz ki, látszott rajta, hogy pont az a falhozvágós megdöngetős típus, nekem meg pont erre volt szükségem, úgyhogy bedobtam magam... :D aztán már az első találkánkon ott is aludt nálam, de egyszerűen nem tudtam magam rávenni, mert egyszerűen én nem ilyen típus vagyok, pedig annyira kívántam meg fel voltam izgulva mint már nagyon régen nem...
ehhez a tervemhez képest már 3 hónapja találkozgatok vele, és 2 hete volt az első szexuális együttlétünk... :D de nagyon is jó volt legalább :D
álszentkedés... szóval aki tényleg nem "híve" ennek úgymond, az úgyis hazudik, igaz? :)
egyetértek sok előttem szólóval, főleg azzal aki írta, hogy ott is aludt nála a fiú, de nem tudta megtenni.
minimum néhányszor kéne ahhoz találkoznunk, hogy megtörténjen, azért egy vadidegennel tényleg nem feküdnék össze 2 óra után... egyszerűen egy minimális ismeretség szükséges (nálam) ahhoz, hogy kicsit is el tudjam engedni magam.
22/L
kösz nem kihagyom
nem a stílusom ez
ennyi
25L
Akkor se mennék bele ha nagyon bejönne a pasi. Szükségem van érzelmekre is a szexhez nem csak testi vonzalomra. Kizárólag kapcsolatban feküdnék le vele.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!