Most akkor akar tőlem valamit illetve nem? Kitaláljuk?
Ő: csak kedvelhetsz bébikém
én: igen kedvellek, te nem kedvelsz?
ő: de kedvellek bébike.. fura is ez nekem most nem akartam én belemenni ilyenbe...nem bánom mert nem,aranyos csaj vagy
én: milyenbe nem akartál belemenni?
ő: semmilyen ismerkedésbe mert a t**** tele van hogy elkezedődik valami utána veszekedés tudod, meg nem megy de együtt vagyunk,ne érts félre,nem bánom hogy veled ismerkedek csak nincsakedvem már vitatkozgatni senkivel unom már az olyat
én: hm ja akkor most ne húzd tőlem az időt ha nem akarsz semmit csak így szórakozgatni mert most ezt végképp nem akarom hogy megkedvelek valakit aztán meg ott hagy faképnél nézek mint a moziba stb mert én kedvellek
de még így ki tudok szállni anélkül hogy fájna.
érted?
ő: én vitatkozni meg veszekedni nem akarok, nem téged akkor nem is találkozgatnék, nem hülyitelek bébike. nyugi
Igazából egy hónapja beszélgetünk, de egy hete lett rendszeres, azóta kétszer találkoztunk. Már beterveztünk egy újabb programot, de félek hogy túlzottan megkedvelem őt.
Köszönöm aki segít, értelmezni.
Jó értelmezni én is tudom. DE olyan fura számomra ez az egész.
Párnapja még azt is írta nekem hogy ő úgy érzi meg tudna engem szeretni, egésznap non stop beszélünk chaten, vagy hívjuk egymást stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!