Ismerkedésnél jobb elhallgatni az anyagi helyzetem?
Figyelt kérdés
Fiatal nő vagyok, korban közelebb a 20-hoz, mint a 30-hoz. Komoly kapcsolatot szeretnék, normális randikkal és ismerkedéssel. Párszor már éreztem azt, hogy a férfiaknak ijesztő a kimagasló anyagi helyzet, a gazdag, orrukat fent hordó pasik meg nem érdekelnek. Nem vagyok tipikus gazdag, ezért is keresek inkább egy normális párt. Jobb elhallgatni ilyen esetben az anyagi helyzetem, vagy ez később szülhet ellenfelet, kétségeket a kiszemeltben?2014. jún. 16. 20:54
11/15 A kérdező kommentje:
Oké, nem úgy kell elképzelni, hogy csórókkal ismerkedem. Egyetemistákkal szoktam túlnyomórészt, nagyon figyelek arra, hogy a fiú értelmes legyen. És végülis még én is tanulok, csak nem vagyok egy átlagos egyetemista. :/ Nehéz. De köszönöm a válaszokat, ezek szerint mégis jobb az őszinteség.
2014. jún. 16. 21:23
12/15 anonim válasza:
Úgyis kiderül, viszonylag hamar. De az nem előnyös, ha egy pár mindkét tagja szegény, annak a kapcsolatnak nincs jövője sajnos
14/15 anonim válasza:
Gond lenne, ha egy olyan férfival jönnél össze aki nem keress annyira jól és nincs egyetemi végzettsége?
15/15 A kérdező kommentje:
Nekem nem.
2014. jún. 30. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!