Ez jelent valamit? Tetszek neki? Lehet belőle valami?
Elsőnek is köszönöm azoknak, akik majd az egészet elolvassák (még nem tudom, milyen hosszú lesz a szöveg). Azoknak az embereknek, akik meg normálisan válaszolnak ez mellett, örök hála.
A volt osztálytársamról van szó (15 éves fiú, én 15 lány, már elballagtunk, de bejárunk még a suliba, meg sok helyen összefutunk). Mostanában sokszor néz, mintha próbálna a közelemben lenni. Amikor néz, rápillantok egyből elfordítsa a fejét. Néha szokta piszkálni a hajamat (előkészítő órán, ahol gondoskodik arról, hogy mögöttem üljön). Nem szoktunk beszélgetni, de mostanában már elbeszélgetünk. Ma előbb mentem be az iskolába, ő is ott volt meg néhány fiú haverja. Beszélgettünk közösen, majd öt-tíz perc után mi már külön fordulva csevegtünk. De tisztára értelmetlen dolgokról (horkol a kutyája, hogyan finom a tükörtojás, hogy lehet hatékonyan felébreszteni valakit, miért rossz a tej, rossz a beton...). Közben néha összevissza dumált, valamit kétszer mondott, mintha zavarban lett volna. Folyamatosan vagy engem vagy a talajt nézte. Azután mondtam, hogy félek egy kicsit az érettségitől (őt már felvették egy suliba), és megnyugtatott. Mondta, hogy úgyis jól megírom, ne parázzam túl, okos vagyok, ezért nem rontom el... És eddig sikerült kommunikálni, mert küldtek be minket a terembe, ahol írtuk a tesztet.
Amúgy más lányokkal soha nem láttam így viselkedni...
Vajon csak én érzem, hogy kedvel? Vagy valójában nem? Lehet esélyem?
Kérlek csak normális válaszokat és bocsi a sok kérdés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!