Hol a tökben vannak a helyes pasik? Nincs durva ideálom. Csak magas legyen, kék szemű, és vicces.
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom, hol ismerkedjek. Mindenféle társkeresőre beregisztráltam, de vagy 10-20-30 évvel idősebb pasik írnak, vagy tényleg nagyon csúnyák az átlaghoz képest...A tömegközlekedésen, meg az utcán is szoktam figyelni, de semmi. Komolyan, nulla-húsz. Hol ismerkedjek akkor?
20L
2014. jún. 15. 22:56
21/31 anonim válasza:
Honnan tudod lehet tényleg nem vagy jó nö egy jó nöt nem dobnak csak úgy ki :-)
22/31 anonim válasza:
Olyan nincs hogy izmosan vékony,te a szálkasra gondolsz.
Amúgy én is ilyen vagyok-188 cm,sportos,kékszemű,humoros-de nekem mar a beképzeltséged se tetszik. :)
23/31 anonim válasza:
Nem, a csajok nem felszínesek, csak ha jön egy ilyen kérdés, hogy miért elutasítóak, meg undokok velem a lányok, akkor rögtön az a reakció, hogy küldj képet, nem a külsőddel van e gond, de azért erőszeretettel hangoztatják,hogy nekik a személyiség fontosabb. A ló..aszt, ha az lenne fontosabb,akkor nem képet kérnének, hanem inkább egy beszélgetést,hogy milyen az illető szövege. Úgyhogy hazudoztok csajok és az bűn. Könny szökik a szemembe, ha csak rágondolok mi vár rátok a túlvilágon. Izzó vasfütyik meredeznek, és arra lesztek kárhoztatva,hogy ördögökkel és démonokkal szeretkezzetek parázna teremtések :)
24/31 A kérdező kommentje:
Én legalább bevallom, hogy nekem a külső is számít. Nem biztos, hogy egy csótány mellett akarok minden reggel ébredni :D Mert volt olyan is. De akkor a szerelem miatt helyesnek, sőt, a leghelyesebbnek láttam a srácot.De ez idővel elmúlik.
2014. jún. 15. 23:34
25/31 anonim válasza:
Nem baj, rád is várnak a démonok a pokolban, és annyit mondhatok,hogy nem lesz síkosító :D
26/31 A kérdező kommentje:
Tudtommal a hazugságért kerülhetnénk pokolra maximum. Az nem hazugság, ha azért nem jövünk össze egy sráccal, mert külsőre nem jön be. Lehet akármilyen szép belül, az nem fogja megszépíteni a külsejét. És a férfiak ugyanígy vannak ezzel. Lehet egy nő akármilyen odaadó, kedves, okos, ha nem szép, nem fog kelleni a pasiknak. Szép külsővel sokkal jobban lehet érvényesülni. A tévébe sem raknak be sokszor átlagon aluli embereket, pont emiatt. Amúgy meg, Poklos válaszoló, te nagyon utálhatod a nőket :D Ha nem vagy jó pasi, tegyél azért, hogy az legyél.
2014. jún. 15. 23:50
27/31 anonim válasza:
szia, én egy magas, vékony srác vagyok kék szemekkel. Vékonyságom miatt eléggé nagy a répám:):D
28/31 anonim válasza:
180cm , kék szemű és vicces. Igaz 16 éves vagyok de,ha gondolod írj . :D
29/31 anonim válasza:
Pasik között alig van kék szemű, nem csoda, hogynnem találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!