Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Jövő héten talalkozok egy fiúval?

Jövő héten talalkozok egy fiúval?

Figyelt kérdés

meg soha nem találkoztam senkivel..miről beszéljünk;mit vegyek fel stb?

esetleg saját első találkozásotokat elmeselhetitek.

ja és 16-eves vagyok

(gúnyos válaszok nem érdekel..)

2014. jún. 15. 20:44
 1/6 anonim ***** válasza:
csak lazulj el add magad és majd kialakul mi lesz
2014. jún. 15. 20:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Mindegy mit veszel fel valószinű te érdekled nem a ruhád,add magad.Beszéljetek bulikról,kedvenc zenékről meg ilyesmiről.
2014. jún. 15. 20:50
 3/6 anonim ***** válasza:
enyém rokk volt 16évesen.. csajjal lebeszélve a randi,közben jött egy hívás hogy 10 év után először találkozás apámmal, hát nem volt mit tenni, előtte be apámhoz, berúgtam mint a fos, aztán mentem a randira nemsok minden van meg, de annyi igen h a csajt a szülei követték autóval meg minden, ja és összejöttünk :D
2014. jún. 15. 20:51
 4/6 anonim ***** válasza:
A beszélgetés... Hát ez attól függ, mennyire ismeritek már egymást, meg remélhetőleg ő is fel fog dobni témákat. De gyakorlatilag te is kérdezhetsz bármit, hogy milyen napja volt, vagy ha nem tudod, hogy hol tanul, akkor ezt, meg hogy mivel szeretne felnőttként foglalkozni, miért azzal, kérdezhetsz a családjáról, a szokásairól, hobbijáról stb. A ruha... Szerintem ne legyen kihívó, ne gondoljon téged k...ának, de ne is toprongyosan menj, mondjuk minket talán kevésbé érdekel a ruha, nekem is gyakorlatilag mindegy, hogy miben van a lány, csak ne álljon rajta rémesen. És ne görcsölj rá semmire, annál rosszabb. Sok sikert, majd kialakul minden. :)
2014. jún. 15. 20:54
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! már így is sokat segítettek:) kicsit izgulok de kibirhato
2014. jún. 15. 21:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Jaj ez tök cuki :) És nem tudom, hogy félsz-e pókoktól, de lehet, hogy ők jobban félnek tőled! ;)
2014. jún. 15. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!