Aki munkanélküli az hogyan bírja ezt elviselni, vajon van lány, aki egyáltalán elfogadna egy ilyen fiút?
Figyelt kérdés
Nem vesznek fel sehová, ebben az országban baromi nehéz elhelyezkedni úgy látszik.2014. jún. 15. 16:25
11/13 anonim válasza:
Nekem van munkám,kocsim,házam.És szinte mindet én értem el.Mégse nagyon kapdosnak a nők utánnam,lehet kicsit félénk vagyok,de ilyenkor mi van.29F
12/13 anonim válasza:
erre mondják h szídd fel a taknyod, aztán kezdj valamit magaddal.
13/13 anonim válasza:
Munkanélküli vagyok elég régóta.
Neten szoktam általában ismerkedni, akkor ott vannak sikereim, mert nem nézek ki elvileg rosszul, és van stílusom is. Igaz, általában nem nekem tetsző lányok ezek. Értsd: dagi, nem túl szép.
Hát ez van, amíg nincs meló :D Egyeseket nem zavar egyébként, d e a többség elvárja szerintem. Én legalábbis így érzem. Egyébként engem zavar, hogy munkanélküli vagyok, én nem érzem magam így jól. Van hogy füllentek is a csajoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!