Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy 59 éves férfi zokon...

Egy 59 éves férfi zokon venné, ha egy huszon éves lány kimutatná, h nagyon vonzódik hozzá?

Figyelt kérdés
Hogy mutathatnám ezt ki, úgy, h ne tűnjön rámenősnek? (Azt már tudom, h kedvel, és szépnek tart, ezt már elmondta)
2014. jún. 15. 13:10
 1/10 anonim ***** válasza:
gazdag mi?
2014. jún. 15. 13:11
 2/10 anonim ***** válasza:
Fúúj!!! Hánynom kell!
2014. jún. 15. 13:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Tuti pénzes:)
2014. jún. 15. 13:13
 4/10 anonim ***** válasza:
Légy kedves, mosolyogj, beszélgess vele, néha érj hozzá aztán kerülj egyre közelebb hozzá.. majd valami lesz.
2014. jún. 15. 13:16
 5/10 A kérdező kommentje:

Hogy kielégítsek mindenkit: Igen pénzes.

Őszintén szólva ezt csak pár hónapja tudom, szóval hamarabb szerettem, mint h tudtam volna az anyagi helyzetét.

Nagyon vonz az egyénisége. Eleinte félévente összefutottunk, majd havonta, mos tmár két hetente szoktunk telefonálni egymásnak, valahogy úgy érzem, h egyre beljebb kerül a körbe.

2014. jún. 15. 13:20
 6/10 anonim ***** válasza:
Onnatól kezdve hogy pénzes, felesleges kábítani a népet a süketeléssel...
2014. jún. 15. 14:00
 7/10 anonim ***** válasza:
gratulálunk te kurv. :D
2014. jún. 15. 15:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Alig várom már hogy egy jól menő vállalkozásom legyen. Ilyenkor sajnálom hogy 24 éves vagyok :D
2014. jún. 15. 16:21
 9/10 A kérdező kommentje:

Mindenki azon pörög, h a pénzére hajtok. Az senkibe sem merült fel, h én is jó módú vagyok? Igen, nekem is van pénzem, házam, autóm...minden ami kell. Na és?

A kérdésem nem az volt, h mit gondoltok k.va vagyok, hanem, h hogy mutathatom ki az érzelmeimet... Bár valahol a válaszolókat is minősíti a válaszadás stílusa....

Egyébként erkölcsileg miért csak az a normális, ha egy korombelibe szeretek bele? A szerelmet nem lehet szabályozni. A pasival már pár éve jó barátságban vagyunk, és ez bennem elmélyült. Szeretném megtudni, h ő is ezt érzi, és ezért keres, vagy maradjunk barátok.

2014. jún. 15. 16:24
 10/10 anonim válasza:
kigombolod a nadrágját, érteni fogja a célzást.
2014. jún. 15. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!