Egy 59 éves férfi zokon venné, ha egy huszon éves lány kimutatná, h nagyon vonzódik hozzá?
Hogy kielégítsek mindenkit: Igen pénzes.
Őszintén szólva ezt csak pár hónapja tudom, szóval hamarabb szerettem, mint h tudtam volna az anyagi helyzetét.
Nagyon vonz az egyénisége. Eleinte félévente összefutottunk, majd havonta, mos tmár két hetente szoktunk telefonálni egymásnak, valahogy úgy érzem, h egyre beljebb kerül a körbe.
Mindenki azon pörög, h a pénzére hajtok. Az senkibe sem merült fel, h én is jó módú vagyok? Igen, nekem is van pénzem, házam, autóm...minden ami kell. Na és?
A kérdésem nem az volt, h mit gondoltok k.va vagyok, hanem, h hogy mutathatom ki az érzelmeimet... Bár valahol a válaszolókat is minősíti a válaszadás stílusa....
Egyébként erkölcsileg miért csak az a normális, ha egy korombelibe szeretek bele? A szerelmet nem lehet szabályozni. A pasival már pár éve jó barátságban vagyunk, és ez bennem elmélyült. Szeretném megtudni, h ő is ezt érzi, és ezért keres, vagy maradjunk barátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!