A pasik miért sértődékenyebbek a nőknél?
Figyelt kérdés
rögtön felkapják a vizet, és utána nem lehet velük beszélni sem, csak elhúznak, ez olyan gyerekes, és nem tudják elfogadni ha valaki jobban csinál valamit, és sokkal érzékenyebb lelkűek a nőknél, hiába is leplezik, ha komoly dologról van szó, csak elvonulnak sértődötten, minthogy felnőtt módjára megbeszélnék a dolgokat2014. jún. 14. 14:11
2/11 anonim válasza:
és a lányok miért hülyébbek a pasiknál?
ÁLTALÁNOSÍTÁS!!!!!!!!!!!!!
3/11 anonim válasza:
Ugyanezt látják a férfiak is a nőkkel kapcsolatban.
4/11 anonim válasza:
Férfiban is, nőben is van ilyen. Általában az alacsony önértékelésű, empátiahiányban szenvedő emberek ilyenek (nemtől függetlenül), akik képtelenek értelmesen kommunikálni, hogy mit is várnak a másiktól (jellemzően maguknak sem tudják megfogalmazni), nincsenek eszközeik az igényeik kifejezésére, elvárják, hogy a másik kitalálja, hogy mit szeretnének és kielégítse az igényeiket... és ha ez nem valósul meg, akkor frusztrálttá, hisztissé válnak. Nagyon sokan vannak, akik konfliktushelyzetben (bármilyen apróságról legyen is szó) 5 éves gyerek szintjén működnek. Az meg a te döntésed, hogy akarsz-e éretlen személyiségekkel kezdeni (kellő empátiával, toleranciával ez is kezelhető), vagy inkább kihátrálsz az ilyen helyzetekből. Bármelyiket választod is, azt fontos tudatosítani, hogy a sértődés nem személy szerint neked szól, hanem a szituációnak, amit a másik nem tud kezelni.
5/11 A kérdező kommentje:
hát nem is szólhat nekem, ha nem rólam van szó, még csak nem is konkrét dolog miatt írtam ki, most az életem happy, de sok környezetemben élő fiatal és középkorú kapcsolatában is ez van, ahogy megfigyeltem , és ezt sokan mondják is
2014. jún. 14. 14:21
6/11 anonim válasza:
Ez nem mindig így van ,mi nők sokkal durcisabbak vagyunk :-)
7/11 anonim válasza:
Tényleg sok ilyen ember van, de ennek mélylélektani háttere van, meghaladja ennek a platformnak a kereteit ezek kifejtése...
8/11 anonim válasza:
Ezt a kérdést 100% hogy egy nő írta. Üzenném minden kedves nőnek, hogy nézzetek magatokba, és gondoljátok át ezt az állítást, mert pont az ellenkezője történik.
14/F
9/11 anonim válasza:
Hmm átgondoltm, és sajnos azt látom, hogy míg én próbálok logikusan működni, pl házimunkában vagy egyéb teendőkben az csinálja aki jobban ért hozzé vagy van rá ideje addig sajnos sok pasi meg van sértve ha én veszem kezembe a kalapácsot vagy tőle kérem, hogy mosogasson el. Valamiért nem nyeli be az egojuk. Én aztán nem vagyok hisztis, ha valami bajom van azonnal mondom, erre megkapom, hogy én utasítgatok...na mindegy, stílus tudom, pedig semmi bántás vagy irányítás szándék nincs bennem. Ha önálló vagyok nem érzi férfinak magát, ha nem vagyok önálló akkor meg az a baj, merthogy minden az ő nyakába szakad. És félreértés ne essék, nem minden pasi ilyen és nekem sincs bizonyítási kényszerem csak szokszor szaladok bele abba, hogy ego felülírja a logikát, veszekedéseknél sokkal többször futottam bele olyan pasiba aki megsétődik, duzzog mint olyanba aki hajlandó tenni valamit a probléma megoldása érdekében.
10/11 anonim válasza:
mert a férfi önbecsülés a legtúlértékeltebb dolog a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!