Mit gondoltok a pakisztán-magyar párkapcsolatokról?
Azóta mi történt???
Nekem is van egy történetem egy pakisztán muszlim férfival, nagyon kedves, aranyos, kedvembe jár mindig 4hete vagyunk együtt már le is feküdtünk, nem probléma neki hogy van egy gyermekem egy másik házasságból, figyelmes, odaadó, de néha a csókjai és a vágyai rettentő pl: napokban volt nálam... és nem lehetett köztünk semmi, egyéb okok miatt, és csokoloztunk, egyre erősebb volt az ölelés, a csók, a szorítása...... nekem egy kicsit agresszív volt az a pár perc, de lehet nála a szeretet a vágy amit irántam érzett abban a pillanatban.... nos nem tudom, minden tökéletes, minden szép mikor vele vagyok, mikor együtt alszunk, de mikor nem vagyunk együtt kicsit elgondolkodtató egyéb dolgok...
Szülei nem tudnak rólam sem a rokonai, a főnöke meg nagyon úgy viselkedik vele mintha a kis testvére lenne, elmondásai alapján mondta a "párom" azt mondta a főnöke aki a legjobb haverja is egyben, mivel ő törékeny lelkű és egyszerű ember, nem olyan mint a többi muszlim stb... ezért akármi bántodása esik, vagy bármi gond van, szóljon neki és felhívta a figyelmemet arra hogy a főnöke teljesen más ember mint ő, szigorú és tényleg az ellentéte neki....
Azóta én mindig elmondom neki, hogy ne szóljon rólunk a főnöknek, meg képet se küldjön hogy mi milyen jól érezzük magunkat egyebek, mert elmondja a szüleinek testvéreinek és akkor nem tudom mi lesz a következménye ennek az egésznek, és felhívtam a figyelmét hogy egy átlagos kapcsoatot szeretnék vele, de ő benne is van, meg azt mondta hogy minden legyen úgy ahogy eddig volt az életemben, csak szeressem és ne csaljam meg, mert nem fog rá adni okot, hogy ezeket megtegyem, tiszta szívből szeret engem.
Többször is mondja menjünk UK- ba élni mert ott arany életet csinál nekünk, vagy másik országba, én annyit mondtam neki hogy egy helyre nem szeretnék menni, az ő országába!!!! Még látogatóba sem szeretnék menni, és a családjából elég annyi hogy video hívásba látom őket.
Egyre jobban szeretne felvállalni engem mindenki előtt, én nem szeretném mert félek a következményektől.
De valószínű abba is hagyom vele a kapcsolatot, mert mikor vele vagyok minden csodás, gyönyörű de mikor nélküle akkor néha hiányzik, de távoltartani akarom magamat tőle (lehet az is az oka, hogy most léptem ki egy kapcsolatból ami 2éves volt és rögtön jott a muszlim pasi) a majdndm két éves kapcsolat előtt volt egy 12éves kapcsolatom és 29 vagyok, lehet ez a gond, de nem tudom végül mi tévő legyek......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!