Mit csináljak? Hogy hivjam fel magamra a figyelmet? 19/L
Dolgoznak nálunk az ácsok és egy srác nagyon tetszik nekem. Tegnap mikor elmentek még az autóból is integetett nekem. Ma meg amikor egymásra néztünk mindig mosolyogtam és ő vissza mosolygott. Kimentem udvarra rágyújtani amikor pont lent voltak és mondta anyum,hogy mikor jöttem be akkor nagyon megbámult engem,szinte le se vette rólam a szemét! Minden nap megkínálom őket kv-val és ma a tetőről kiabálta le,hogy nagyon finom volt a kv köszönöm szépen.
Azt mondta anyum,hogy tuti bejövök a srácnak, de nem tudom.
Szerintetek mit csináljak?
19/L
Köszönöm első, de fogalmam sincs,hogy mit mondhatnék vagy kérdezhetnék tőle. :/ Teljesen meg vagyok lőve. Meg sosincs egyedül az a baj.. :/
Második... köszi ezt az értelmes választ, pont erre számítottam.
bezzeg, ha én megyek melózni sosincs ott csaj...:/
szerintem folytasd a flörtölést. esetleg süthetnél is valamit, ha éppen ráérsz. azzal tuti jeleznéd neki, hogy kedveled, és a srác is lehet kezdeményezni fog. ha mégse tenné, akkor annyira nem jöttél be neki. ezt most már csak rajta áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!