Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok ti elmennétek egy...

Lányok ti elmennétek egy fiúval Ibizára ha fizetné nektek az utat?

Figyelt kérdés
Nem szervkereskedő meg ilyenek, nem szexpartnert akar, csak feltételezzük társaság kell neki, és nem akarja, hogy homokosnak nézzék arecepciósok a szállodába. Belemennétek, ha kifizetne mindent? Ez csak egy feltételezés, csak kiváncsíságból kérdezem.

2014. jún. 13. 15:38
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Azért elég kemény, hogy ennyire paráztok, hogy a recepciósok búzáknak néz benneteket :D
2014. jún. 13. 17:34
 22/31 A kérdező kommentje:
2 fiú becsekkol én is egyből erre gondonék ha recepciós lennék
2014. jún. 13. 17:48
 23/31 anonim válasza:

te nem vagy normális, ezt komlyan mondom, inkább normálisan kellene csajoznod ismerkedni nem ilyen nyomorult móddal kellene lánytársaságot keríteni, hanem a személyiségeddel

ekkora lúzer dumát már rég hallottam, hoy ne nézzen bu-nak a recepciós

2014. jún. 13. 17:55
 24/31 A kérdező kommentje:
van pénzem rá kicsicsíra ha akarom 5 csajnak kifizetem, megtehetem, nem úgy mint te, szóval te vagy a looser, koccolhatsz kisgyerek
2014. jún. 13. 18:05
 25/31 anonim ***** válasza:

Gratulálok az utolsó hozzászólásodhoz kérdező. :)

Mindig is utálom amikor valaki a pénzével vág föl, nyilván mással nem tud. Amúgy érdekelne, hogy miből fizetnéd, ha tanulsz még?

Határozottan nem mennék. Sok sikert a keresgéléshez.

2014. jún. 13. 19:18
 26/31 A kérdező kommentje:
sok közöd van hozzá miből fizetném
2014. jún. 13. 19:30
 27/31 anonim ***** válasza:
egy egyetemistának nem lehet pénze nyaralásra? amúgy tényleg mi közöd van hozzá, hogy miből fizetni?
2014. jún. 13. 19:33
 28/31 anonim ***** válasza:
Ja biztos csak azért akar magával vinni Ibizára, hogy a recepciósok ne nézzék melegnek LOL!
2014. jún. 18. 12:46
 29/31 anonim ***** válasza:
#22 akkor viszont az a baj, hogy magadból indulsz ki, egyből a "rosszat" feltételeznéd...
2014. jún. 18. 14:35
 30/31 anonim ***** válasza:

Én nem mennék. Viszont érdekel, hogy mennyibe kerül az

1,utazás

2,szállás

3,és gondolok kell belépő

Van még valamilyen költség? Jövőre szeretnék menni.:D

Illetve abban az esetben mennék, ha ismerném a srácokat. Még örülnék is, hogy nem csajokkal bulizok.:P

20L

2014. júl. 29. 14:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!