Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok ti elmennétek egy...

Lányok ti elmennétek egy fiúval Ibizára ha fizetné nektek az utat?

Figyelt kérdés
Nem szervkereskedő meg ilyenek, nem szexpartnert akar, csak feltételezzük társaság kell neki, és nem akarja, hogy homokosnak nézzék arecepciósok a szállodába. Belemennétek, ha kifizetne mindent? Ez csak egy feltételezés, csak kiváncsíságból kérdezem.

2014. jún. 13. 15:38
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
50%
Hány éves vagy? Fb-n megismersz néhány srácot, akik behülyítenek azzal, h kivisznek ingyen Ibizára? Ne higgyél már el mindent, nagyon naiv vagy. A minimum, és akkor még jól jártál, ha tényleg Ibizára visznek és egész nap dugnak a tuti kis ingyen nyaralásod alatt, lehet, hogy egyszer-kétszer még a tengert is megnézheted.
2014. jún. 13. 15:51
 12/31 anonim ***** válasza:
11-esel értek egyet. Az hogy párszor találkoztunk... nem ismered. Lehet tényleg nem Ibiára visz, utazás előtt meg azt mond amit akar. Persze nem lesz szex... és hol van egy ember aki merő ember baráti szeretetből visz ki téged?
2014. jún. 13. 15:56
 13/31 anonim ***** válasza:
Szerintem en mennek, ha elotte talizunk parszor...de azert vinnek bankkartyat, h vissza tudjak jonni, ha para van:D
2014. jún. 13. 16:02
 14/31 A kérdező kommentje:
úristen én vagyok a fiú és spanommal megyünk nem akarjuk hogy buz*nak nézzenek minket mindenhol kéne egy jó csaj, nem fogjuk kivenni a máját meg megerőszakolni egyetemisták vagyunk normális gyerekek ne idegesítsetek már
2014. jún. 13. 16:04
 15/31 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. jún. 13. 16:09
 16/31 A kérdező kommentje:
akár hozhatja 10 másik barátnőjét is ha úgy biztonságba érzi magát de csak egynek fizetünk
2014. jún. 13. 16:10
 17/31 anonim ***** válasza:
szerintem teljesen jó üzlet csak a fosósok keltik itt a drámát meg aki nem-et ír az fiú,, irigy fiú
2014. jún. 13. 16:11
 18/31 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy meggondolatlanság, de miért ne. Csak egyszer vagyunk fiatalok, most még van mentség hülyének lenni :D

20/L

2014. jún. 13. 16:28
 19/31 anonim ***** válasza:
36%

"Csak egyszer vagyunk fiatalok, most még van mentség hülyének lenni "

Igen az ilyen mentalitás miatt végzik a 16 éves lányok külföldön prostiként. :P

2014. jún. 13. 16:31
 20/31 anonim ***** válasza:
Ok, én belemegyek simán, de egy másik pasit hoznék, aki fizetné a saját részét. De azt hogy akarjátok megoldani, hogy legyen külön szoba? Vagy 4-en egy szobában?
2014. jún. 13. 16:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!