Megpuszilt? (rövid)
Figyelt kérdés
Engem az iskolában szinte senki (lány) nem szeret mármint nem érdeklődnek irántam mert mindenki azt mondja kövér vagyok. :( Aztán ma ültem kint és előttem ült két lány osztálytársam és ők ugye az évfolyamtársunk lányok oda jöttek és adtak egy puszit egymásnak (arcra) én meg mondom én nem kapok?:D Erre az egyik évfolyamtársam (lány) odajött és adott az arcomra egy puszit! :) nagyon meglepődtem ez jelenthet valamit?2014. jún. 13. 13:10
1/5 anonim válasza:
Azt, hogy nem ijedt meg, hanem adott egy puszit. Semmi többet.
2/5 anonim válasza:
igen, h szánalomból kaptál egyet :P
3/5 anonim válasza:
1: Az az évfolyamtársad jo fej.
2: Nem vagy akkora undormány kinézetü amilyennek beállitod magad.
4/5 anonim válasza:
Legyél bátor,ne gondolj rosszat magadról. Én is azt gondoltam senkinek sem tetszem,aztán most mikor rátaláltam az igazira és megjött az önbizalmam,már észreveszem a pasik tekintetét,tetszését,stb. Nem tudhatod kinek tetszel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!