Valaki akivel eltölthetnék egy nyarat Debrecenben? (:
A nyár elég hosszú lesz ahhoz hogy itthon nézzek ki a fejemből, lenne olyan Debreceni lány aki szívesen elmenne valahová debrecenben, de ugyanakkor új embereket is szívesen megismerne?
Minden kötöttség nélkül, és hangsúlyozom nem párkapcsolat céljából, hanem csak úgy, mert miért ne? :))
Sajnos ez nem így megy,a lányok ezt olyan erőltetettnek éreznék.Az pedig ráadásul nincs kizárva,hogy csak a pénztárcádon lógna a csaj.Próbálj meg élőben ismerkedni,de ne rögtön azzal kezd,hogy veled töltse el a nyarat,járj el fesztiválokra ott aztán lehet ismerkedni,sőt még a nyarat is eltöltheted velük,ha jó vagy :)
21/L
De ha ők írnak nekem, az miért lenne erőltetés? :))
Nem kapcsolatra vágyom, csupán egy lányra akivel megoszthatunk pár gondolatot
Érted, fiú barátom annyi mint a tenger, most egy kis változásra vágyom
A pénz meg (nekem legalábbis) nem számít, de az biztos hogy nálam nem fogja "megvetetni" magát egyik ilyen sem..
És egy fiú barátodnak sincsenek csaj haverjai? Mi ez valami kocka szekta?
Amúgy meg hihető, hogy egy idegen csajtól nem akarsz semmit, CSAK barátkozni... mindenesetre kétlem, hogy lesz jelentkező.
És ha "kocka szekta" is, ki vagy te, hogy ezek alapján csak úgy ítélkezz?
Én bízom a szerencsében, és abban hogy akad valaki aki szívesen ismerkedne. Most pedig írd le hogy naiv vagyok, gratulálok haver :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!