Volt már, akinek/akinél bejött az, hogy valahol odament hozzá egy fiú/lány (többi lent)?
Figyelt kérdés
És mondta, amit itt sokan írnak, hogy "szia, nagyon tetszel és szeretnélek megismerni". Bejön ez, vagy csak itt írják, hogy így kell, de közben meg nincs is eredménye?
Tetszik nekem egy lány, egy haverom oszt.társa, de még soha nem beszéltem vele. Vagy szólítsam meg valami indokkal és úgy próbáljak meg beszélgetni vele?
2014. jún. 12. 21:18
1/3 aladar12 válasza:
szerintem ki fogom próbálni, csak viccből
2/3 anonim válasza:
A lánytól is sok függ. Lehet csak elriasztod vagy zavarba hozod. Én inkább egy beszélgetéssel kezdenék, megismerném és utána finoman kipuhatolnám, hogy van-e esélyem és ha igen, akkor belevágnék (persze csak elméletben, van kapcsolatom).
3/3 anonim válasza:
Én az exemet ismertem meg úgy, hogy odaköszönt az utcán, amikor egy barátnőmmel sétáltunk. És így különben jobban meg lehet ismerni a másikat, még ha először is találkozol vele, mintha facebookon vagy valamilyen oldalon csak úgy bejelölnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!