Miért olyan nehéz normális srácokkal ismerkedni?
ASOT-al értek egyet. Baromira visszahúzódóak vagytok, mint akik várják a csodát. De azért tenni is kéne.
És mind ilyenek vagytok. kár tagadni.
Mit meg nem adnék egy ilyen lányért mint te.
Én a normális kategóriába tartozom szerintem, az az én észrevételem is, hogy nehéz ilyen lányt találni, mint te és azért van itt aránylag sok normális fiú, mert az ember alapvetően társas lény és mi normálisak nem találjuk a párunkat. Nekem se kell plázap*csa ribizli, de csak ilyenek vannak, vagy az az 1-2 már foglalt, mert kezdenek rájönni páran, hogy az ilyen lányokkal jobban járnak. De hát a remény hal meg utoljára.
19/F
Figyi a jóképű, menő srácok után több tucat nő szalad, természetes, hogy a rámenősebbet választják. Ez egy ilyen játék, nagy verseny, keményebb játékszabályok, a gyengét hamar eltapossák.
Válassz az itteni lúzerek közül, náluk nincs ilyen gond.
# 7/26
Sajnos ez igaz. Tapasztalat, hogy a rendes fiúk elég rondák.
Létezni léteznek normális fiúk, csak 98%-át lepattintjátok a következő indokokkal: unalmas, nem izmos, túl kedves, túl figyelmes stb...
Ezek után szoktatok keresni egy BMW-vel járó kigyúrt szépfiút, mert olyan menő dolog a popótokat a fekete hintóba beletenni meg fel lehet vágni a sráccal "barinők" előtt. Pár hónap múlva rájöttök, hogy a srác buta mint a raklap, és kezdődik az egész folyamat elölről. Akinek nem inge, nem veszi magára.
A normális srácokra szerintem vagy a nagyon fiatalok vágynak, vagy a kitombolós időszakon átesett 30 körüli nők, amikor már kéne a család stb...
A "normális" srácok nevében kérdezem: hol keressünk titeket? Sokszor a "normális" srácok azok, akiket nem is látni az utcán, pláne nem menőzve mászkálni derékig kivágott ruhában sörrel a kezükben. Legalábbis engem például biztos nem. Szerintem nem én vagyok egyedül, aki belemenekül valamibe a csajozás helyett (esetemben az edzésbe), mert ott van sikerélmény, valami kézzel fogható dolog. De ha heti 6x edzel, akkor már hulla fáradtan mész haza délután, senkivel nem akarsz kedveskedni. Ha meg elmész este szórakozni, na ott kő kövön nem marad, mint a flipper, úgy pattogsz a plázacicák meg műlányok között. Mert ugye a "rendes" lányok nem ismerkednek ilyen helyeken.
Patthelyzet. A "normális" srácok találnak valamit, amivel elfoglalják magukat a csajozás helyett, és ha nem abban a környezetben vannak, akkor eltűnnek a tömegben.
Saját élmény következik, hogy mi is történik egy "normális, nem babaarcú" fiúval: 1 éve brutál vézna voltam, ehhez jött a "nem modell fejem" is. Bárhol odamentem egy lányhoz, le lettem koptatva, hogy nem jövök be neki, az izmosabb fiúkat kedveli stb (érthető), és a láthatóan visszahúzódóbb lányoktól is ezt kaptam.
Pár napja is odamentem egy lányhoz a Margitszigeten, könyvet olvasott éppen a fűben ülve. Megszólítottam, majd egyszercsak ránézett a karomra, és megkérdezte, hogy mitől ilyen eres, de mielőtt válaszolhattam volna, bocsánatot kért, hogy nem szereti azokat a fiúkat akik ennyire szét vannak gyúrva (nagyon szét vagyok a 63 kilómmal...), és biztos szedek is valamit, hogy ilyen eres vagyok.
Érdekes módon nem volt kedvem elmagyarázni, hogy a testzsír százalékom alacsony, és ezért látszanak ennyire az ereim, a kox nem is okozna ilyet ha szednék sem, egyébként meg edzésről jöttem és abban a kezemben fogtam a táskát, ezért ment tele vérrel. Szóval semmi nem jó.
És ez nem egyedi eset, csak kiragadtam kettőt a viszonylag sokból. Szóval a "normális" srác valahogy mindig kifogja azokat, akiknek nem jön be, vagy elbújnak azok a lányok? Kicsit olyan ez, mintha a saját farkát kergetné a sárkány a királylány tornya tövében, amíg a lovag felkapaszkodik a hátán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!