Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért olyan nehéz normális...

Miért olyan nehéz normális srácokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Elhiszem, legalábbis bízom benne, hogy léteznek még normális srácok, de úgy tűnik mindegyik csak a r*bancokra és a partip*csákra hajt. Nem szeretem elsietni a dolgokat, közelebbről megismerni a srácot, de általában hamarabb befut náluk egy ilyen r*banc és ennyi volt a dolog.. Ez alapból egy korosztályprobléma vagy még léteznek normális fiúk? 20/L
2014. jún. 12. 20:41
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
#7-es és #9-es, akkor ti nagyon el vagytok tévedve.
2014. jún. 12. 20:50
 12/34 anonim ***** válasza:

Azért mert egész nap a meló helyen vagyok szinte vagy utazok. Pedig egy normális lánynak én is örülnék ha más nem is, legalább néha beszélgetni. Na én pedig a ribizliket nem bírom :P Ez lehet, hogy egy kicsit nagyképűnek hat, de szerintem a "normális" kategóriába beleférek még. Persze kisebb hülyeségek vannak néha de biztos van mindenkinek valami :)

24/F

2014. jún. 12. 20:51
 13/34 A kérdező kommentje:
Nem a privikért írtam ki, egyszerűen csak kezdem elveszteni a reményt a sok csalódás után. Jó lenne tudni, hogy olyasmit keresek ami létezik.
2014. jún. 12. 20:57
 14/34 anonim ***** válasza:
Létezik, nyugodj meg. Én is így voltam csak fiúként és lányt kerestem, de már rájöttem, hogy léteznek normális lányok is. A 2. feladat a közelben találni :)
2014. jún. 12. 20:59
 15/34 anonim ***** válasza:

Ja, és megkérdezed itt?

Itt mindenki rendes, normális srác. Senki nem fogja magáról azt mondani, hogy egy nagyképű, rosszindulatú bunkó.

Az itteni srácokkal ráadásul az általad r.bancnak nevezett lányok nem állnak szóba, szóval nagy választásuk nincs, a "rendes" lányoknál próbálkoznak.

2014. jún. 12. 21:01
 16/34 ASOT ***** válasza:

Az a különbség az általad írt lányok között és úgymond a te típusod között, hogy ők bátrabbak, nyitottabbak, közeledősebb fajták.

Te/ti túl visszahúzódóak vagytok és nagyon nehezen nyittok, és néha bújócskát játszotok, amihez nincs mindenkinek türelme, sőt nehezen vagytok megtalálhatóak is.

2014. jún. 12. 21:01
 17/34 anonim ***** válasza:
80%

Nem nehéz normális srácot találni. Bár attól függ hol keresed. Ha nem látsz túl a menő, népszerű pasik tömkelegén, akkor nehéz. Én azt tapasztaltam, hogy nem ezek között vannak az igazán rendes pasik. Sőt, a kevésbé szépek, átlagos arcúak (nem sértés) között érdemes keresgélni. Sokkal több mindent néznek egy nőben, mint egy menő pasi. És többre is értékelnek egy nőt. Egy menő pasit jobbára csak az érdekli, hogy legyen nagyon szép és könnyen megkapható egy lány.

Egy normális pasit nem csak a külsőség érdekel. Én sem sietem el a dolgokat, sőt eléggé zárkózott meg a többiekhez képest visszafogott is vagyok, de az túlzás, hogy minden pasinak csak a r*bancok kellenek. Engem mindig megtalálnak a normális srácok. Mert az ember magához vonzza a hozzá illő embereket. És egyik se mondta még, hogy nem képes várni, egyik se hagyta abba az udvarlást mert jött volna egy könnyebben kapható lány helyettem, mert a normális pasik nem ilyenek.

Nem nehéz normálisat találni, persze csak akkor, ha nem játssza meg magát az ember. Mert hiába valaki tartózkodóbb, nehezebben oldódik fel egy társaságba, nem sieti el a dolgokat... szóval hiába ilyen valaki, ha nem ezt mutatja magából a külvilág felé, akkor ne csodálkozzon, ha nem a megfelelő emberek találják meg.

Én nem csak hiszem, de tudom, hogy vannak normális pasik.

23N

Ja, és ne feledd, a jó dolgokra várni kell. Majd jön a megfelelő, ha nem parázol rá a dologra.

2014. jún. 12. 21:04
 18/34 anonim ***** válasza:
75%

Nálam megpróbálhatna befutni egy ilyen r*b@nc.Esélye se lenne.Szerintem egy lányon minél több van kívül,annál kevesebb van belül.Engem eleve taszítanak az ilyen bulizós csajok,pedig akadna néhány,amikor lemegyek szórakozni.Engem alapból az is zavar,ha első találkozásnál rám mászik.Mindenki úgy siet az ismerkedéssel,mintha az élete függne tőle,aztán meg mindenki sír,amikor csalódik.

23/F

2014. jún. 12. 21:05
 19/34 A kérdező kommentje:
Rosszul látod 16! Kifejezetten nyitott vagyok, barátkozós típus, randizgatni is járok, csak nem fekszem le mindenkivel egyből. De ők igen. Nem arról van szó, hogy prűd vagyok.. szerintem más lányok adják magukat könnyen.
2014. jún. 12. 21:06
 20/34 ASOT ***** válasza:

ÉS miben nyilvánul meg nálad ez a nyitottság? Mit teszel? Mit nem teszel?

hol vagy nyitott? Hol teszed ezt?

Hogy viselkedsz?

adsz e valami biztató jelet számukra?

2014. jún. 12. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!