Lányok! Van itt aki ilyen típusú közületek?
Szóval, olvasgatom a kérdéseket már egy ideje, és látom hogy a sok fiú által feltett kérdésen kívül szép számmal vannak lányok által kiírt kérdéseik, ismerkedés témában. Az érdekelne, hogy Ti, tehát az ilyen kérdések kiírói milyennek értékelitek magatokat?
Tehát hogy van akit egyébként a környezete csinosnak tart, az ismerkedés mégsem megy?
Lehet hogy nem éri el a célközönséget ez a kérdés, de sebaj.
1. válaszoló. És mivel azt gondolod hogy nem vagy csinos, annak ellenére hogy mondják, nem is igazán kezdeményezel?
2. válaszoló. Igen igazad lehet, csak úgy érdekelne sokszor a kérdezők kiléte :)
engem szépnek tartanak de én nem érzem annak magam..
nekem nem megy az ismerkedés..
Meg se fordult a fejemben, hogy ilyet kiírjak (mást se)! :)
Szerintem inkább csak unatkoznak, nem kapnak elegendő figyelmet vagy még többre vágynak. Persze ez tipp, hátha lesz egy, aki fel meri vállalni és válaszol a kérdésedre.
Hm. Vegyesek a válaszok.
Én fiú vagyok, előfordult már hogy írtam ki ilyen jellegű kérdést. Legfőképpen azért mert bár azt gondolom hogy adott esetben szinte bármiről el tudnék beszélgetni egy lánnyal, - vagyis hát, pontosítok olyan lánnyal akivel azért némiképp egyezik az életszemléletünk - de mindezt úgy hogy a külsőmet is kölcsönzöm hozzá, nem megy. Nem mondom hogy görög félistenként definiálnak, de sokszor mondják hogy nem értik miért nincs barátnőm, mert nincs velem semmi gond. Szóval igen, ez az oldal lehetővé teszi a névtelenséget, csak ugye itt meg nehéz találni közel élő, és még emellett érdeklődést felkeltő partnert.
én már írtam ki ilyen kérdést, mikor iszonyatosan bepunnyadtam a vizsgaidőszak alatt :D jó volt beszélgetni :)
amúgy csinosnak tartanak, én is elégedett vagyok magammal nagyjából. nem igazán szoktam kezdeményezni, de jól megy az ismerkedés, könnyen beszélgetek másokkal, akik gyakran kezdeményeznek nálam.
de szeretek itt is ismerkedni, sok jófej emberrel találkoztam már :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!