Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy csaj egy buliban kever...

Ha egy csaj egy buliban kever először azzal a sráccal, akit kinézett magának, akkor abból általában nem is lesz több igaz?

Figyelt kérdés
Végülis egy buliban mindenki csak arra hajt

2014. jún. 12. 15:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Igaz
2014. jún. 12. 15:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Mit kever, levest?
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül. A nővérem is így pasizott be és lassan 2 éve együtt vannak. :) Ez általában akkor derül ki, ha a srác elkéri valamilyen elérhetőségedet. És nem azonnal haza akar vinni. :)
 4/7 anonim ***** válasza:

Én legtöbbször olyanokkal randizok meg ismerkedek akikkel bulikban már kevertem. A leghosszabb kapcsolatom is ilyenből lett. De azért ritka, hogy ebből lesz valami de azért mert kiderül, hogy annyira nem illünk össze. Szóval nem a bulis csókcsatával van a probléma. Buliban alig lehet beszélgetni szóval ezzel csak kifejezitek egymásnak, hogy külsőre rendben vagytok. És ha a srác utána felhív vagy rád ír facebookon akkor nyilván jobban megakar ismerni és ha az első randin is szimpik vagytok egymásnak akkor lesz valami. Ha nem kér elérhetőséget akkor nem ismerkedni akart és akkor nem lesz semmi. Ennyi.

Az a srác aki meg azzal tesztel magának egy lányt a bulikban, hogy megpróbálja lekapni és ha hagyja akkor elkönyveli r*bancnak annak meg ennyi esze van... Nem kell vele foglalkozni.

2014. jún. 12. 15:38
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Szia. Ha egy csaj buliba megy, nem lesz soha többé normális kapcsolata.
2014. jún. 12. 19:10
 6/7 anonim ***** válasza:
csak én használom a kavar szót a kever helyett?XD
2014. jún. 12. 23:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Utolsónak: én is úgy mondanám, hogy "kavar".

Ahogy írta már vki, attól is függ, hogy elkéri-e a számodat, meg hogy legalább egy pár percre kimentek-e beszélgetni stb. Különben nem is fog rád emlékezni. Tapasztalatból mondom, mert én 15-18 éves korom között kéthetente diszkóba jártam, és legtöbbször azért, hogy "kavarjak" valakivel, aki tetszik. Mert amúgy elég zárkózott lány voltam, nem mertem beszélgetni a fiúkkal, viszont egy buliban nem is nagyon kell.

Rengeteg olyan pasi volt, akinek a teljes nevét sem tudtam, pedig egész éjjel együtt táncoltunk, és olyan is aki elkérte a számom, de sosem hívott fel.

Viszont az egyik felhívott, és később össze is jöttem vele, éppen most készülök hozzámenni. :D

Bár nem jöttünk össze rögtön a buli után, de már másnap felhívott és randiztunk. Akkor még nem lett belőle semmi, de jókat beszélgettünk telefonon, majd pár évre rá megkeresett neten, mert akkor már nem ugyanaz volt a számom, és azóta együtt vagyunk.

Úgyhogy én azt javaslom próbálkozz csak nyugodtan, de ne ess kétségbe, ha valaki nem vesz komolyan. Majd a következő, vagy a 10. összejön. :)

27/L

2014. jún. 13. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!