Sokszor én szeretek úgymond "vadászni" az "áldozatomra", ami általában a fiúkat jellemzi. Van más csaj is ezzel?
Én is szeretek vadászni, nincs ezzel gond. Csak ügyesen kell csinálni nem rámenősen, legjobb ha a fiú azt hiszi, hogy ő a vadász :)
Én is vadászok most, konkrét személyre, de meg kell hagyni ezt most 4 éves kapcsolat után nagyon élvezem :). Egyenlőre haverok vagyunk, de már alakul. :)
Első : sose megyek el a "lefekvős" részig. Én ismerkedni szoktam, van mikor játszadozni, de nem átverni senkit!
Második : igen, én is úgy csinálom, de én pl borzasztóan élvezem az egészet, jobban érzem magam így mint hogy ő "vadásszon" igazából :D
Én meg szeretem, ha levadásznak! :) Bár nem mondanám magam papucs jellemnek, sőt, az ágyban is a fölérendelt szerepet szeretem, de a kezdeményezéssel mindig gondban vagyok, a kezdeti lökésre általában szükségem van! :D
25/f
Úgy vagyok a dologgal, mint #5. Igaz, ha megérik a szándék, kezdeményező leszek, de... azért jólesik ha kezdeményeznek nálam. :)
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!