Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Sokszor én szeretek úgymond...

Sokszor én szeretek úgymond "vadászni" az "áldozatomra", ami általában a fiúkat jellemzi. Van más csaj is ezzel?

Figyelt kérdés
Persze nem olyan csajokra vagyok kíváncsi akik fűhöz fához odamennének hogy legyen valakijük. Néha ténleg azt hiszem hogy legbelül fiú vagyok, és csak kívülről vagyok csaj. Mert feltételezem hogy emiatt biszex nem vagyok...

2014. febr. 5. 21:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy? Sajnos ez a jellemző mostanában. Gondolj arra is, hogy a férjed mit fog szólni ahhoz, hogy sokan hanyatt döntöttek.
2014. febr. 5. 21:32
 2/12 anonim ***** válasza:

Én is szeretek vadászni, nincs ezzel gond. Csak ügyesen kell csinálni nem rámenősen, legjobb ha a fiú azt hiszi, hogy ő a vadász :)

Én is vadászok most, konkrét személyre, de meg kell hagyni ezt most 4 éves kapcsolat után nagyon élvezem :). Egyenlőre haverok vagyunk, de már alakul. :)

2014. febr. 5. 21:33
 3/12 A kérdező kommentje:

Első : sose megyek el a "lefekvős" részig. Én ismerkedni szoktam, van mikor játszadozni, de nem átverni senkit!

Második : igen, én is úgy csinálom, de én pl borzasztóan élvezem az egészet, jobban érzem magam így mint hogy ő "vadásszon" igazából :D

2014. febr. 5. 21:39
 4/12 A kérdező kommentje:
Mellesleg 19 vagyok.
2014. febr. 5. 21:39
 5/12 anonim ***** válasza:

Én meg szeretem, ha levadásznak! :) Bár nem mondanám magam papucs jellemnek, sőt, az ágyban is a fölérendelt szerepet szeretem, de a kezdeményezéssel mindig gondban vagyok, a kezdeti lökésre általában szükségem van! :D

25/f

2014. febr. 5. 21:42
 6/12 anonim ***** válasza:
Csak tartsál ki. Ha a lefekvős részt tényleg kihagyod, akkor ügyes légy. Csak ne legyen áldozat a vadászból.
2014. febr. 5. 21:42
 7/12 A kérdező kommentje:
Persze, mindenképp. Mondjuk eddig nem voltak gondjaim, tudok magamra vigyázni, megérzem kivel lehet és kivel nem ismerkedni :)
2014. febr. 5. 21:45
 8/12 anonim ***** válasza:
írj nekem:)
2014. febr. 5. 21:50
 9/12 A kérdező kommentje:
Utolsó, hát ha azt mondod, én hiába fogok az ellenkezőjét állítani akkoris úgy lesz ahogy te mondod :D
2014. febr. 5. 21:52
 10/12 anonim ***** válasza:

Úgy vagyok a dologgal, mint #5. Igaz, ha megérik a szándék, kezdeményező leszek, de... azért jólesik ha kezdeményeznek nálam. :)

23/F

2014. febr. 5. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!