Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Sokszor én szeretek úgymond...

Sokszor én szeretek úgymond "vadászni" az "áldozatomra", ami általában a fiúkat jellemzi. Van más csaj is ezzel?

Figyelt kérdés
Persze nem olyan csajokra vagyok kíváncsi akik fűhöz fához odamennének hogy legyen valakijük. Néha ténleg azt hiszem hogy legbelül fiú vagyok, és csak kívülről vagyok csaj. Mert feltételezem hogy emiatt biszex nem vagyok...

2014. febr. 5. 21:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hát, ez ilyen szűzkvs hozzáállás... Azokból van bővivel.
2014. febr. 6. 00:40
 12/12 A kérdező kommentje:

Lehet annak tűnik, de ténleg nem az :)

Amúgy én is azt vágnám rá. De szerintem ez is onnan jön hogy mert a normális az hogy a fiú kezdeményez, az csinál mindent. Manapság nagyon megváltozott minden, szó szerint mindneki azt csinál amihez kedve szottyan (a jóízlés meg törvénysértés határain belül persze-báár a jóízlés hanyagolható mert láttam én már különb dolgokat is).

Volt nekem egy érdekes párkapcsolatom, ahol a fiú sosem akart kezdeményezni és folyton nekem kellett szinte mindent eldönteni, csinálni, de nem zavart egyáltalán - ha mondhatok ilyet, még büszke is voltam rá hogy totál azonosulni tudok egy fiú viselkedésével (kihívásként tekintettem erre).

2014. febr. 6. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!