Miért nem ír vissza senki? Ennyire csak a külső alapján döntik el az emberek, h kivel állnak szóba?
Nos van a badoo unalmamból bejelentkeztem fb-al
és nem kapcsolat szerzés céljából vagyok fent, hanem csak beszélgetni tölteni az időt, de ha úgy alakulna biztos nem zárkóznék el egy számomra szimpatikus lánytól h személyesen is megismerjem, na ez a része mindegy is...
Szóval bárkire bármit írok hosszú bemutatkozás, rövid vicces hangvételű beszélgetés kezdeményezés, adatlapjáról vett 1-2 infó firtatása, szó szerint bármit, soha nem jön rá válasz...
Ennyire csak a külső alapján döntik el az emberek, h kivel állnak szóba?
Nem tartom magam egy adonisznak de csúnyának sem afféle egy a sok közül átlagosnak, van önértékelésem stb.
Bár mondjuk érdekes volt h 20 értékelésből 11 6-9.es pontot adott a többi pedig alacsony értékelést vagy nincs a keresési szűrőben.
Köszönöm a választ!
Hozott anyagból kell dolgoznom szóval muszáj elfogadni magam :D
Számomra a karcsú törékeny nők a nyerők, nem tudom miért nem vagyok kis darab nem elhízásra kell gondolni jó kötésű vagyok szerintem max izommá tudnám a súlyom átdolgozni :D
A mellméret is fontos ne legyen túl nagy és igen ezt pasiként írom h nem szeretem a nagy melleket :D Viszont legyen formás onnantól kezdve mit számít az h kicsi :D
köszönöm az építő jelegű választ.
Sajna nem tartom magam valami fotogénnek főleg ha magam fényképezem :DD
de 1-2 bulifotón még én is elhiszem h helyes vagyok főleg mikor csaj ismerős átküldi h milyen jól sikerült kép :D
A másik dolog meg h míg csak egy képet látok valakiről nem mondom azt h nem mert lehet h élőben teljesen másképpen néz ki ez lehet + vagy - is.
A badoo szerintem nem alkalmas ismerkedésre, az az igazság, hogy egy barátnőm vett fel rá én is bevagyok reg.rálva, vagy nem tudom hogy kerültem fel, de e-mailemre szokták küldeni, hogy mit tudom én hány férfi szeretne megismerkedni velem, de én még soha 1x se irtam senkinek, le is akarom törölni magam, de nem sikerült.
Járj el buliba, vagy ismerősöd által ismerkedj, társaságban, vagy valami hobbit válassz én most kutyasuliba járok, előtte konditerembe és ilyen helyeken sok fiatal szokott lenni és könnyü ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!