Elhívhatom a szomszéd lányt randizni?
Figyelt kérdés
Nagyon csinos a szomszédomban lakó lány, és úgy látom, hogy szimpatikus vagyok neki én is. Azt hiszem, hogy nincs párja. Szeretném elhívni valahova, csak attól tartok, hogy ha nemet mond, utána nagyon kellemetlen lesz vele összefutni.2014. jún. 11. 22:55
1/6 anonim válasza:
Probald meg! Miert lenne kellemetlen vele utana talalkozni? Voltam hasonlo szituban. Es semmi kulonos nem volt miutan kikosaraztam. Ha igent mond akkor meg minden jo.
2/6 anonim válasza:
Akkor először ne menjetek sehova. Legyen otthon valami süti, és mondd meg neki, hogy h
Menjen át és megkínálod.
Ha kedvel, át fog menni.
És utána már nagyobb valószínűséggel mond igent egy randira.
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon tetszik tényleg, én is odafigyelek magamra, sportolok, agyilag sem vagyok zokni, mégis attól tartok, hogy nemet mond, és nekem az ciki.
2014. jún. 11. 23:04
5/6 anonim válasza:
másodiknak adok igazat, szerintem előtte puhatold ki valami apró módon, hogy bejössz-e neki. ha bejössz, akkor örömmel benne van bármi kis hülyeségben
6/6 anonim válasza:
Második megmondta a tutit. Csak lazán! Ne pánikolj, meg mosolyogj és hívd be egy sütire v kávéra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!