Hogy ismerkedjek a szomszéd csajjal?
Panelban lakom. Kb 4-5 napja épp előttem ment be a bejáraton egy csaj (akkor láttam először). Liftben is együtt utaztunk felfele. Egy emeleten szálltunk ki, és akkor nézem, hogy a csaj közvetlenül a szomszéd ajtót nyitja. Azóta minden nap próbáltam "véletlenül" találkozni vele, de eddig sikertelenül. Egyelőre nem sokat tudok róla, még a korát sem, nevét sem (nemrég költözött ide, a csengőn meg postaládán pedig még mindig a régi lakos neve van kitéve), meg hogy egyedül-e lakik vagy sem.
Hogy közeledjek hozzá ? Csengessek be hozzá valamilyen ürüggyel ? Netán dobjam át a postaládájába a netszámlámat, reménykedve, hogy felhozza nekem, nem pedig csak visszadobja? :D Nemtudom mihez kezdjek.
Akinek volt már hasonló tapasztalata, írja meg légyszi, köszönöm! :D
20/F
Szerintem a kölcsönkérős módszer lesz :D
Én egy éve kb, de nem tartósan, ide járok egyetemre, és albérleten vagyok, hétvégéken haza szoktam járni. A szomszéd meg nemrég költözött ide, talán október környékén, nyár előtt még mások laktak ott.
A számlás terv nem jó, mert valószínű hogy csak bedobná neked.
Pl: Kérj tőle kölcsön valamit (só, cukor, kávé, ilyenkor jól jönnek)
Ha panelban laksz, akkor miért nincs kiírva az ojtóra a név?? Mert abból könnyen meg tudnád hol mi a neve. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!