Hagyjam inkább az egészet?
Nagyon-nagyon röviden: kb 4 hónapja láttam egy srácot külföldön, annyira megtetszett hogy megkerestem facebookon és megtaláltam, azóta sokszor írtam neki, néha már egészen jól elbeszélgettünk, aztán egyszer elkérte a skype-címemet, felvett, de egyszer sem hívott fel. És azóta úgy "beszélgetünk" csak, mint amikor először írtam neki, hogy harapófogóval kell kihúzni belőle minden szót.
Ismétlem ez a történetnek csak egy nagyon rövid változata, és tudom, miért viselkedne velem máshogy ha egyszer egy vadidegen vagyok a számára, de hát volt már, hogy annyira jól elbeszélgettünk! És folyton az jár a fejemben hogy miért most kellene feladni ha már egyszer idáig eljutottam... Folytatni kellene, de eléggé úgy néz ki hogy ő várt arra hogy majd én felhívom.. hogy majd írok ha akarok.. mert valószínűleg annyira nem érdeklem már.. Szerintetek mekkora az esély rá, hogy kisül egyszer még ebből valami? Folytassam, írjak neki vagy hagyjam az egészet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!