Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hagyjam az egészet? 15l

Hagyjam az egészet? 15l

Figyelt kérdés
Nemrég megismertem egy srácot, aki 19 éves. Nagyon jól elvoltunk, és egyértelmű volt hogy tetszem neki. Később próbáltam őt keresni, írtam neki fb-n. Jól elvoltunk ott. Majd később megint írtam és szintén jó volt a hangulat. És ezt még párszor. Viszont ő nem keres engem, én meg nem akarok nyomulni. Inkább hagyjam az egészet?

#fiú #lány #tanács...
2014. márc. 30. 19:17
 1/6 anonim ***** válasza:
attól hogy nem ír irhatsz te is aztán majd lesz valami:)
2014. márc. 30. 19:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Épp ezt akarja elérni, hogy koslass utána.
2014. márc. 30. 19:21
 3/6 anonim ***** válasza:

aranyom 19 éves férfi

hagyd a fenébe és keress olyat aki nem csak kihasználna

2014. márc. 30. 19:22
 4/6 anonim válasza:
Hagyd a csudiba.
2014. márc. 30. 19:24
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem merek írni mert félek, hogy nyomulósnak fogok tűnni. És az nagyon távol áll tőlem. Viszont nagyon szeretnék vele beszélni, mert nekem is nagyon megtetszett. De kezdem úgy érezni, hogy amikor találkoztunk csak szórakozott velem.

Meg hát ő 19, én meg csak egy kis nyomi 15 éves.. Ő pedig annyira bölcs. Nagyon csodálom. És megbánom mikor írok neki, hogy csak be fogok égni

2014. márc. 30. 19:27
 6/6 anonim ***** válasza:
akarsz töcskölni? 19 évesen babázna veled szerinted?
2014. márc. 30. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!