Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem lehet olyan lányt...

Miért nem lehet olyan lányt találni, aki egyszerre vonzó külsőre és belsőre, jellem, személyiségre is bejövős?

Figyelt kérdés

Tapasztalat, hogy a legtöbb lány, aki szép, vonzó az buta idegesítő, unalmas, humorérzéke sincs, felszínes egyben.

Amelyik lány kedves, jó fej, humoros, az meg nem jön be arca vagy testre nem vonz. Szóval az a lány, akit kívánok is szexuálisan az személyiségre egy nulla, aki meg bejön jellemre az meg nem vonz egyáltalán testileg.

2014. jún. 10. 21:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A tanulság: a csajoknak muszáj lejjebb vinniük az igényeiket és összejönni egy náluk rosszabb pasival, a pasiknak meg joguk van náluk jobb csajoknál próbálkozni:D

Szerintem túl nagyok az elvárásaid, bizonyára az átlagos, kevésbé szép lányok között is vannak szépek, de te csak a csöcskirakós ribiket veszed észre.

2014. jún. 10. 21:47
 12/15 anonim ***** válasza:

De amúgy nem értem..., miért baj ha az ember igényes és önmagához hasonló társat keres. Hiába vonz valaki, lehet külsőleg tetszik is, bensőleg is a legjobb választás, de nincs meg a szikra, férfinál is van ilyen. Ha valaki boldogtalan olyannal akivel beérné akkor meg csak rosszat tesz neki a kapcsolat ha lejjebb ad az igényeiből.

Amúgy kérdező, nekem úgy tűnik csak a másiknak kell megfelelnie neked és arra semmi utaló jelet nem olvasni, hogy érdekelne a másik fél igényei is.

2014. jún. 10. 21:53
 13/15 anonim ***** válasza:

#11-es

Vagyis tanulság, hogy lányok tegyétek ki a csöcseiteket, de ne sértődjetek meg ha alpári módon beszólogatnak, ribinek néznek, nem baj, legalább észrevesz mindenki aki dugni akar akár nem csak annyit.

2014. jún. 10. 21:55
 14/15 anonim ***** válasza:
#13 A normális lányoknak nincs szüksége arra, hogy a melleikkel hívják fel magukra a figyelmet. Az értelmesebb pasik enélkül is észreveszik őket, akik a ribiket messzire elkerülik. Plusz akármilyen hihetetlen, de nem mindenki csak dugásra megy.
2014. jún. 10. 22:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát, ebben a kérdésben sok igazság van szerintem. Ez szerencsefüggő dolog is, hogy az ember megtalálja a neki minden tekintetben megfelelőt, és persze, minél több dolognak kell megfelelni, sajnos annál kisebb az esély, hogy az ember megtalálja az illetőt.
2014. jún. 10. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!