Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagyon nagy baj ha szorongok?...

Nagyon nagy baj ha szorongok? Mit csináljak, hogy ne féljek? F

Figyelt kérdés

Ha odamegyek valakihez, akit nem ismerek közelebbről, akkor sokszor leblokkolok, vagy össze-vissza beszélek, és nagyon kellemetlen nekem (szorongás miatt). Nem tudom elengedni magam, olyan erőltetetten az egész. Attól félek így egy lánynak sem lennék szimpatikus :/

Ha úgy kettesben maradok valakivel, akkor mindig csend lesz, mert nem tudom mit mondjak. Ha meg van még valaki, akkor engem kihagynak a beszélgetésből.

Persze, ha be vagyok piálva, akkor nincs ilyen gond, de ez nem lehet mindig opció :))

2014. jún. 10. 17:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Piával vigyázz mert nagyon rászoksz ha ezzel oldod fel a gátlásaidat és a félelmet .Ne koncentrálj arra hogy kihagynak a beszédből ,próbálj hozzászólni nem baj ha te szerinted baromság .Ha megnyugtat idegenekkel én is néha leblokkolok .Sport nagyon jó a szorongások lekűzdése ellen .
2014. jún. 10. 18:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Első körben Xanax/Frontin, aztán eridj pszichológushoz, ahol megtanulhatsz szorongáskezelő technikákat. Jó erre még a kognitív viselkedésterápia, ahol szépen lassan rászoktatnak a szorongással járó élethelyzetek feldolgozására.
2014. jún. 10. 18:36
 3/7 anonim ***** válasza:
# 2 folyt: Mielőtt még alkoholista leszel, mert egyenes út vezet oda.
2014. jún. 10. 18:36
 4/7 A kérdező kommentje:

nem fogok gyógyszerezni!!

nem olvastam még olyat, hogy ez valakinek jót tett volna!

akkor semmi újdonság :/ köszi azért.

2014. jún. 10. 21:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, így biztos jobb lesz, ha nem teszel érte semmit... Istenem ez a hozzáállás. Meg is érdemled a sorsodat. Egyébként nem is kell feltétlenül gyógyszert szedni, elég csak a pszichológus... De persze miért is mennél el egyhez.
2014. jún. 10. 21:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Annyira nagy baj nincs úgy látom .Légyszi akkor próbálj meg magadon segiteni .Az is érdekelne hány éves vagy?
2014. jún. 10. 22:03
 7/7 A kérdező kommentje:
21 vagyok
2014. jún. 11. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!