Van itt olyan lány, aki hasonlít az alábbi képeken lévőkre? 20/F
2014. jún. 9. 18:43
1/12 anonim válasza:
Testalkatra igen, arcra nem teljesen :)
16L
2/12 anonim válasza:
Rohadt magasan van az a léc, el fogsz így bukni.
3/12 anonim válasza:
pont ilyet keresek én is. bár egy ilyen lánnyal azzal is jár, hogy te magad is jó formában légy, ha külsőségek miatt nem is, de el kell tud fogadni, hogy ebbe munka van, és nem mindig van rád idő.
5/12 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nincs magasan a léc, sokaknak nem jönnek be ez ilyesmik egyáltalán. 186/73-al átlagosnak mondhatom magam én is, nem vagyok elhízva, és próbálok minál többet sportolni.
#3 [link]
Ebben van munka, a többi az "magától" ilyen. :D
2014. jún. 9. 18:53
6/12 anonim válasza:
most írok ide olyat, hogy mindenki lepontozzon: :D
én megengedhetem magamnak az ilyen lányokat, mert jönnek a pénzemre :DD
7/12 anonim válasza:
Èn olyan vagyok mint a 3.csak barna hajjal :-)
8/12 A kérdező kommentje:
Mivel ismerkedés kategóriába írtam, aki szeretne, az kérem jelezze. :D
2014. jún. 9. 19:05
9/12 anonim válasza:
Jaj de drága vagy kérdező! :) Ha valaki tényleg magára ismerne a képek alapján szerintem biztos nem szólna, mert tudná hogy te elsősorban a külseje miatt akarod megismerni, úgy meg annyira nem is romantikus.. persze azért próbálkozni szabad.
10/12 A kérdező kommentje:
#9 Elsősorban mindenki a külseje miatt tetszik meg a másiknak. A képeket csak azért raktam, hogy ne az itteni szokásos "legyen mit rajta fogni" címszóval az egekig emelt, valójában elhízott lányok írjanak választ. Persze, nekik könnyebb elfogadni magukat, mint nem enni annyit, mert itt még bíztatják is őket hogy nincs ezzel semmi probléma.
2014. jún. 9. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!