Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hátrány, ha valaki hasonlít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hátrány, ha valaki hasonlít az ázsiaiakra?

Figyelt kérdés

A mandulavágású szemeim miatt rengetegen hiszik rám azt, hogy ázsiai vagyok. Általános iskolában még csúfoltak is vele, hogy "japán, kínai, mongol", mikor mi jutott eszükbe. De sikeresen meg is utáltatták velem egy időre a szemeimet. Most, gimnáziumban már nem csúfolnak, viszont mikor törin vagy föcin szóba kerülnek az ázsiaiak, egyből mindenki rámnéz. Pedig a szememet leszámítva nem sok mindenben hasonlítok rájuk, az arcfelépítésem is teljesen európai. Sőt, szerintem még szemem is teljesen átlagos. De hát valami igazság csak lehet benne, ha szinte mindenki ezzel jön. Múltkor is ülök a buszmegállóban, majd jött egy nő, és megkérdezte: "Ne haragudj, neked esetleg valamelyik rokonod nem ázsiai?". Szép kis megszólítás. :D

Néha így belegondolok, mikor megyek az utcán, hogy vajon most azt hiszik rám az emberek, hogy ázsiai vagyok?

Szerintetek rossz, ha valakinek ilyen félázsiai kinézete van?

2013. szept. 5. 17:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
45%
Ha csaj vagy ráadásul cuki, kifejezetten előny. Sokan izgulnak arra. A fiúk annyira már nem szépek így. Legalábbis én így vettem észre.
2013. szept. 5. 17:14
 2/13 anonim ***** válasza:
68%

mégrosszabbha mongolidiótának néznek

plasztikai sebész ha akarod kikerekíti neked a szemedet

2013. szept. 5. 17:15
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna. F/20
2013. szept. 5. 17:15
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon tetszik :D Van egy lány ismerősöm akinek ilyen és szerintem nagyon szép.

És szívesen ismerkednék ilyen fiúkkal is :) 17/L

2013. szept. 5. 17:18
 5/13 A kérdező kommentje:
Én lány vagyok, és sokan mondják, hogy nagyon aranyos a kinézetem, meg a kisugárzásom, viszont én ennek 16 éves lévén már kevésbé örülök. ^^" Plasztikai sebészhez nem fogok menni, mert most már semmi bajom a szemeimmel, csak egyszerűen furcsállom az emberek reakcióit. :D
2013. szept. 5. 17:31
 6/13 anonim ***** válasza:
Kínai étteremben, meg ilyen távolkeleti étteremben biztos, adnak neked kedvezményt, mert látják hozzájuk tartozol.
2013. szept. 5. 17:34
 7/13 anonim ***** válasza:

Téged csúfolnak érte? Érdekes, nekem ez az egy valahogy sosem jutott eszembe, hogy ez gúny tárgya lehet. :( Középiskolában volt egy lány osztálytársam, akinek szintén kicsit mandulavágásúak a szemei, pedig amúgy magyar ő is, magyarok a szülei. Hát, én nem tudtam betelni vele. Nagyon tetszett, és amikor meg is ismertem kicsit, onnantól aztán szerelmes lettem belé teljesen, ami az iskola végéig kitartott. Sőt, igazából valamennyire még most is, őt elfelejteni én már sohasem fogom. Pedig nem lett belőle semmi, sosem jöttünk össze. Mondjuk mire vettem a bátorságot, hogy elmondjam neki, mit érzek iránta, addigra már volt pasija, szóval tényleg esélytelen volt... Na mindegy, csak azért írtam ezt le, hogy te legyél büszke rá, és ne akard megváltoztatni! Sajnálom, ha gúnyolódnak rajta, de gondolj arra, hogy más fiúknak meg pont ez tetszik benned! ;)

28/F

2013. szept. 5. 18:32
 8/13 anonim ***** válasza:
Engem is ezzel csúfoltak 6.-ig. 7.-ben már teljesen leszoktak róla, és mostanra (9.-es vagyok) már teljesen meg vagyok elégedve magammal, és kimondottan szeretem a szemeimet. :D
2013. szept. 5. 18:57
 9/13 anonim ***** válasza:
Én szerintem vágom milyen szemekre célzol. Láttam is már ilyen lányokat, nekem bejön, sőt ennél is furább, hogy ha msolygok, akkor nekemis ilyne ázsiai szemeim vannak kicsit, épp nem rég néztem egyik képemen. :D
2013. szept. 5. 21:21
 10/13 anonim ***** válasza:

Szerintem mostanában még divatos is ázsiainak lenni, biztos nem hátrány. 10 éve talán az volt, én tényleg félig ázsiai vagyok, régen a a legtöbben kínainak gondoltak (persze ma is sok embernek Ázsia=Kína), és főleg a gyerekek a nem magyar=cigány elvet vallották.

Később már semmi hátrányom nem volt, alapjáraton nem is vagyok annyira ázsiai kinézetű, volt egy osztálytársam akinek magyarként sokkal vágottabb szeme volt, amikor japán cserediákok jöttek és tudták, hogy az osztályunkban van egy félvér, elsőként őt támadták le, hogy földi :)

Étteremben nem adnak kedvezményt, maximum az asia centerben próbálnak nyomulni :D

A negatívabb ha gazdag ázsiainak hisznek, amikor a csöves angolul jött kéregetni, angolul válaszoltam hogy nincs, utána elkezdett k_rvaanyádozni, vagy amikor egy szintén külföldi származású barátnőmmel egy étteremben át akartak vágni minket.

Na meg a "víz lenni hideg" emberek, akik azt hiszik nem tudok magyarul, bár ez a tagoltan mondjuk a szótöveket és akkor a külföldi megérti dolog nem tudom hogy alakult ki, de hogy semmire se jó az biztos.

2013. szept. 5. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!