Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, megfogalmaztam egy új...

Lányok, megfogalmaztam egy új bemutatkozást! Ez már jobb?

Figyelt kérdés

Az iménti kommentekből tanulva rittyentettem össze az újat! Előző kérdés: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__575..

Mottó:

"Egy elmés mondás mit sem ér." - Walter / "Nyaljál ki!" - Ciccolina.

Bemutatkozás:

Szia!

Hol is kezdjem?

Azért regisztráltam az oldalra, mert jelenleg erre az ismerkedési formára van időm.

Igazából jó lenne társat találni, de nem vagyok semmi jónak az elrontója! ;)

"Nem nyúlok hozzád, csak nézem hogy alszol." (Szabó Lőrinc) - nem tudta mi a jó! Mellettem ne csodálkozz, ha némelyik reggel kialvatlanul de "feltöltődve" ébrednél!

Teljes alakos képet és arcképet is tettem fel nyilvános albumba, így én is elvárom, hogy legyen ilyen publikus fotód! Bár fényképen mindenki más, de ez egy társkereső oldal, ez van!

A képeken pedig ne a ruhát nézd, én sem azt teszem, hiszen a legszebb pillanatokat ruha nélkül éljük meg!

Ezzel kapcsolatban ítélkezni csak azután van jogod, ha egy forró éjszakát töltöttél a karjaimban! ;)

No majd beszélünk, ha úgy alakul, ütközünk is!

Bye!

Mivel kellene még bővíteni? Mi sok esetleg? Várom az építő jellegű kritikákat!

2014. jún. 8. 14:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Okosnak akarsz tűnni, de a sok mástól lopott gondolattal meg is mutatod önmagad, h valójában hü*lye vagy.

A szóviccek mind kritikán aluliak.

Az elköszönéseid egytől egyik rosszak!

Az, h kép után sóvárogsz, ott ahol magad kéne jellemezni szintén kritikán aluli.

Az, h megmagyarázod, h mi a pi*csát keresel egy társkeresőn az meg aztán végképp senkit nem érdekel aki szintén ott talált rád.

Az első voltam.

2014. jún. 8. 14:58
 12/24 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el egy baráti társaságba, és ismerkedj. De ezt most rögtön felejtsd el.
2014. jún. 8. 14:58
 13/24 A kérdező kommentje:
Hát jelenleg se időm, se lehetőségem nincs ismerkedésre más módon. A sarki kocsmán kívül semmilyen szórakozóhely nincs, ott meg nem hiszem, hogy találnék egyáltalán nőt! Max a 60 éves pultos nénit, de erről inkább no komment! :/
2014. jún. 8. 15:01
 14/24 anonim ***** válasza:

hát ez úgy ahogy van, nem jó

biztos hogy nem válaszolnék egy ilyen szövegre

tanács: ne írj bele idézetet, ne az jöjjön le belőle hogy neked csak szexre kell, ha nem megy ne próbálj meg vicces lenni, mert így csak erőltetett és köszönj el normálisan, nem vagy gyerek

arról kéne írnod hogy milyen vagy (tényleg csak pár rád jellemző dolgot), 1-2 hobbit, meg a korodat

2014. jún. 8. 15:09
 15/24 anonim ***** válasza:

Szerintem az előző is, és ez a mostani is elég gáz. Persze, lehet, hogy van olyan csaj, akinek ez bejönne, de nekem nagyon antipatikussá válsz ezzel a stílussal. Egoistának tűnsz, ráadásul olyan, mintha poénkodni akarnál, csak épp nem sikerült túl viccesre... erőltetett az egész. És tényleg úgy tűnik ebből a dumából, hogy csak a szexre hajtasz, aki esetleg komoly kapcsolatot akarna, az szerintem egy ilyen szöveg után nem próbálkozna nálad.

Ne haragudj, remélem, nem bántottalak meg vele, nem is az volt a célom, csak őszinte véleményt kértél. :)

2014. jún. 8. 15:11
 16/24 anonim ***** válasza:

Ja és elfelejtettem írni, hogy egyébként teljesen intelligensnek tűnsz, csak a stílus rossz. Legalábbis szerintem. És valóban lehet, hogy klisének tűnik, ha leírsz magadról néhány tulajdonságot, hobbit, mert mindenki azt csinálja, de egy társkeresőre akkor is inkább azzal próbálkozz, ne egy túlerőltetett, egoista szöveggel.

(#15 voltam)

2014. jún. 8. 15:15
 17/24 anonim ***** válasza:
Tudod hany atlagos Jancsinak van ilyen adatlapja? Valami kreativat talalj mar ki.
2014. jún. 8. 15:18
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Azt a rohadt...! :O

Nézd, építő jellegű kritika gyanánt mondom, hogy hagyd a francba az egészet, nem megy ez neked, ami pedig nem megy, azt nem kéne erőltetni.

Mindkét bemutatkozásodból facsarni lehetne az izzadtságot, nyögvenyelős, erőltetett... fúj! Nem sok, nem is kevés, úgy rossz az egész, ahogy van. Attól, hogy az előző bemutatkozásod kritikáiból "okulva" ezúttal átestél a ló túloldalára, nem fogsz jobb benyomást kelteni a lányok szemében. Nagyon lazának próbálsz tűnni, de nagyon nem jön össze. Meg aztán döntsd már el, hogy rím, és idézethányó irodalmár akarsz lenni, aki műveltségével, intelligens humorával és finom modorával akarja magát belopni a női szívekbe, vagy pedig egy nagypofájú műmájer csajozógép, mert a kettő NAGYON nem vág egybe, finoman szólva is ütik egymást, ergo látszik, hogy nem önmagad adod, legalábbis a két "éned" közül valamelyiket (ha nem mindkettőt) alighanem láttatni szeretnéd, ezért tűnik az egész erőltetettnek és pocséknak. Egyébiránt meg, ha komolyan nem jössz rá magadtól a hibákra, akkor ott nálad bizony elég komoly gondok lehetnek.

Másrészről nem vagy túl szimpatikus, az írásaid alapján ritka felszínes, ugyanakkor tapasztalatlan pasinak tűnsz, ami azt illeti egyik sem túl imponáló.

Tény, hogy számít a külső (hazudik, aki azt mondja, hogy nem), de nem szemmel láthatólag téged a nők belseje abszolúte hidegen nagy.

Na, az ilyen pasiktól óvjon engem az Ég!

2014. jún. 8. 15:25
 19/24 anonim ***** válasza:

Első gondolataim:

-beképzelt

-dugni akar ez is

-kioktató

-mi az, hogy ütközünk? haverok vagyunk talán?

2014. jún. 8. 15:59
 20/24 anonim ***** válasza:

Először egy 50 feletti pedofil jut eszembe, akit mindenki kinevet, mert beképzelt műmájer, aki mindig egyedül nevet a saját viccein. És most szeretne pár fiatal p!nát megdugni.

Vagy az, amit a többiek írtak xd

2014. jún. 8. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!