Miért olyan fontos sok nőnek, hogy humoros legyen a pasi? Nem jobb egy komoly?
azzal nincs semmi gond ha egy pasi komoly. Viszont neke volt már olyan pasim, hogy az életben semmin nem tudott elmosolyodni. A 18. szülinapomat pedig komor, búvalba*szott arccal ülte végig.... Úgy dobtam ki ahogy volt. Ha egy pasi melletünk nem képes vidám lenni gyakran úgy érezzük, hogy nem is tud örülni annak hogy velünk van = nem tud értékelni minket.
Persze fonots h komoly legyen, de ugyanakkor tudjon felszabadltan boldog/ vidám/ humoros is lenni.
A humort miért értelmezed együtt az éretlenséggel? Nem ugyan az. Egy komoly pali aki tudja mit csinál, és tudatosan építi az életét attól neki még lehet jó humorérzéke. A fontosságáról meg csak annyit, hogy mindenki szeret vidámnak lenni nemtől függetlenül, humoros ember mellett pedig ez könnyebben megy.
20/f
Köszönöm a válaszokat! Nálam a komoly oldal dominál, de a néha a hülyülést sem vetem meg. :)
Sok nőnek viszont így is bejövök, mert jó pasi vagyok.
Igaz, egy viccesebb gyerek könyebben csajozik. Sok nő tart tart tőlem, talán mert nem vigyorgok állandóan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!