Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért olyan fontos sok nőnek,...

Miért olyan fontos sok nőnek, hogy humoros legyen a pasi? Nem jobb egy komoly?

Figyelt kérdés

2014. máj. 22. 14:32
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
76%
Legyen mindkettő, na! Egyik sem jó a másik nélkül.
2014. máj. 22. 14:33
 2/22 anonim ***** válasza:
Valami öröm jár a lányoknak is. Aki mást már nem is remél az elözmények alapján.
2014. máj. 22. 14:34
 3/22 anonim ***** válasza:
0%
Mindenki arra vágyik, ami saját magából hiányzik.
2014. máj. 22. 14:38
 4/22 anonim ***** válasza:
88%
A jó humor magas intellektusra vall. Plusz nem tudok valakivel lenni, ha az csak fapofával ül mellettem. A jó humort én is tudom nyújtani, ezért ezt elvárom.
2014. máj. 22. 14:51
 5/22 Andrea Henrietta ***** válasza:
93%

azzal nincs semmi gond ha egy pasi komoly. Viszont neke volt már olyan pasim, hogy az életben semmin nem tudott elmosolyodni. A 18. szülinapomat pedig komor, búvalba*szott arccal ülte végig.... Úgy dobtam ki ahogy volt. Ha egy pasi melletünk nem képes vidám lenni gyakran úgy érezzük, hogy nem is tud örülni annak hogy velünk van = nem tud értékelni minket.

Persze fonots h komoly legyen, de ugyanakkor tudjon felszabadltan boldog/ vidám/ humoros is lenni.

2014. máj. 22. 14:52
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

A humort miért értelmezed együtt az éretlenséggel? Nem ugyan az. Egy komoly pali aki tudja mit csinál, és tudatosan építi az életét attól neki még lehet jó humorérzéke. A fontosságáról meg csak annyit, hogy mindenki szeret vidámnak lenni nemtől függetlenül, humoros ember mellett pedig ez könnyebben megy.

20/f

2014. máj. 22. 15:00
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Én azt vettem észre, hogy sok lányt idegesít, hogy túl jó ahumorom, de aztán rájöttem, hogy azok a lányok, akik nem kedvelnek a humorom miatt, azok buta, felszínes partylibák. Van, aki bír, az meg okos volt, mint én. ^^
2014. máj. 22. 15:03
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
De jó, hogy fele-fele arányban oszlik meg ez bennem, szeretik is a nők. ;)
2014. máj. 22. 15:19
 9/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Nálam a komoly oldal dominál, de a néha a hülyülést sem vetem meg. :)

Sok nőnek viszont így is bejövök, mert jó pasi vagyok.

Igaz, egy viccesebb gyerek könyebben csajozik. Sok nő tart tart tőlem, talán mert nem vigyorgok állandóan. :)

2014. máj. 22. 15:32
 10/22 anonim ***** válasza:
26%
Csak azt mondják, hogy fontos a humor. Mikor ott egy humoros ember, és egy jól kinéző leszarják a humort.....
2014. máj. 22. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!