Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért olyan fontos sok nőnek,...

Miért olyan fontos sok nőnek, hogy humoros legyen a pasi? Nem jobb egy komoly?

Figyelt kérdés

2014. máj. 22. 14:32
1 2 3
 11/22 Ügyet Lenke ***** válasza:
100%
A humor és humorérzék nem ellentéte a komolyságnak. Az ha valaki vicces, van humorérzéke az nem zárja ki azt, hogy komoly, felelős ember, aki mérlegel és komolyan veszi az életet minden vonatkozásában.
2014. okt. 22. 12:31
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem legyen humoros de ha megkívánja a helyzet tudjon halálosan komoly lenni.

Ha valaki mindig csak komolykodik unalmas lesz.

2014. okt. 22. 12:34
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Tudjon megnevettetni, ne legyen merev. Fontos a humor főleg ezekben az időkben amiket élünk. Egy férfival lehessen nevetni, de ha komoly dolgokról van szó igenis legyen komoly.
2015. márc. 2. 13:16
 14/22 anonim válasza:
50%
Ismerek olyan csávót akinek brutál humora van és spontán szakadni lehet rajta, de egy éjsötét bunkó aljas tahó és nagyon messze van az intelligens, intellektuális emberektől. Viszont megnyerőnek hat és nagyon sok (buta, hiszékeny) embert be tud etetni a "jófej humorával"...
2015. márc. 2. 13:49
 15/22 anonim ***** válasza:
47%
Az fontos leszögezni, hogy olyan humora legyen, amit ő is megért, azaz egy alpári suttyó stílus, ahol a humor kimerül abban, hogy üvöltesz mindenkivel, nyerítesz, mint egy igásló és a vicceid annyira lebutítottak, hogy egy fogyatékos hegyi gorilla is képes megérteni. Ha ezeket betartod, akkor talán érteni fogják a humort, talán még a helyzetkomikum, amit meg tudnak érteni, mással nem kell próbálkozni, úgyse fogják fel. Persze mindegyik viccesként reklámozza magát, de az Adam Sandler-féle ba$zós fingós poénokon kívül semmit nem tudnak. Szánalmasan fejletlen a legtöbb nő humorérzéke, ezt ők is jól tudják éppen ezért akadnak ki, ha szóvá merem nekik tenni. Megkértem őket, hogy cáfoljanak rám, de a személyeskedésen kívül semmire se jutottak. Egyik sem.
2015. márc. 2. 13:55
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
A humor számomra nem egyenlő az idétlenséggel, a verbális poénokat szeretem, nem a majomparádét.
2015. márc. 2. 13:57
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
#15: Inkább az a szánalmas ahogy lealacsonyítod a nőket...
2015. márc. 2. 14:26
 18/22 anonim ***** válasza:
23%
17# - pont erről beszéltem, csak személyeskedés, de értelmes érv az zéró.
2015. márc. 2. 14:30
 19/22 anonim ***** válasza:
24%
#18: Lehet, hogy a nőknek nincs olyan jó humora, mint a férfiaknak, de azért nem kéne ennyire lenézően beszélni a nőkről... Én például utálom az erőltetett vicceket, szerintem az nem is vicces. És igen, személyes érvet mondtam, de elég szembeszúró volt, hogy milyen megalázóan beszélsz a nőkről...
2015. márc. 2. 14:40
 20/22 anonim ***** válasza:

Nem azért, de egy "így van, mer' én azt mondtam" típusú állítás ellen érvelni nem igazán lehet, maximum leszögezni, hogy más nem ezt tapasztalja, csak abból közös a büdös életben nem lesz közös nevező. Másrészről az sem ártana, ha a nyilvánvalóan páratlan humorral rendelkező #15 maga is érvekkel támasztaná alá a vaskos kijelentéseit, mielőtt mástól elvárná, hogy ilyen módon cáfolja meg őket.

#16 voltam.

2015. márc. 2. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!