Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Milyen elvárásaitok...

Lányok! Milyen elvárásaitok vannak egy fiutól?

Figyelt kérdés

Például:

Mennyire legyen kigyurt, szőrős, hosszu a haja stb és milyenek legyenek a belső tulajdonságai?

én 17/F

ha nem tudjátok körülírni.....küldhettek kèpeket is :-)

2014. jún. 8. 14:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Jó fej, kedves, vicces, legyen "érzéki" (XD), a külsőség hab a tortán... Magas, és kedves kinézetű. Azért ne legyen víziló, de érted nem?
2014. jún. 8. 14:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Tudjon repülni, legyen okos, meg legyen 2 cége. Legyen nagyon izmos, de ne túl izmos. Legyen férfias velem ,de ne túl férfias.
2014. jún. 8. 14:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Kedves kinézetű :D Már ilyen is van?
2014. jún. 8. 14:49
 4/6 A kérdező kommentje:

ok. a belsők stimmelnek anyival van nálam kibővülve hogy felénk visszahúzódó és többnyire csak egyedül látni ( persze csak addig vok félenk amig jobban meg nem ismerem/nek de addig szinte sose jutok el )

Mondtad hogy a külső csak hab a tortán........

milyen legyen az a hab? :-)

2014. jún. 8. 14:52
 5/6 anonim ***** válasza:

14:49

'Szimpatikus' szinonímája vagy mi a szösz. De már én is hallotam ezt:)

2014. jún. 8. 16:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Külső nem minden de nálam a sötét haj és egy szép mosoly nyerő, egy sportos alkat és egy egy őszinte tekintett. Lehetőleg 160-nál legyen magasabb a pasi.

Belsőre: vágyom egy romantikus rossz fiúra, aki figyelmes és nem felejt el, állat szerető, jó humora van, őszinte, hűséges és a pasim mellett a legjobb barátom.

18/L

2014. jún. 9. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!