Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A pizzázó főnöke mindig ad...

A pizzázó főnöke mindig ad valami extra kaját, vagy piát a pizzám mellé. Azon gondolkodom, hogy legközelebb megmondom neki, hogy a következő alkalommal a tel számát adja. Gáz lenne ilyet mondani?

Figyelt kérdés

Külföldön dolgozom, s mikor először mentem be a pizzázóba, hagytam borravalót, s pár percre rá a srác adott egy dobozos fantát. Gomdoltam, hogy nem fogadhat el borravalót, s így oldja meg.

Pár hétre rá, megint bementem, vettem két doboz pizzát, erre adott két doboz kólát...

Rá egy hónapra sült krumplit adott a pizza mellé :D S sose mondja, hogy miért adja, hiába kérdem.

És nem, nem voltak lejárva az italok.

De nem ismerem a srácot, és nem tudom mennyire lenne gáz egy ilyet meglépni...sosem "nyomultam" a fiúk után.

2014. jún. 8. 01:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Akkor reklamálj!

Főnök, nem finom a pizza!

2014. jún. 8. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!