Rossz fiúba szerettem bele, mit tegyek?
Figyelt kérdés
lassan egy éve oda vagyok érte és kb 4 hónapja jóban vagyunk, barátok vagyunk. mindig kedves velem, olyan személyisége és kisugárzása van ami megfogott. életem legrosszabb napján csak ő volt mellettem. és nagyon beleszerettem. de ő rossz. minden lányt csak 1 éjszakára akar. engem is megkért erre már. pedig ekkor még barátnője is volt. (1hónapja már nincs) persze én nemet mondtam. (még amúgy is szűz vagyok és nem egy egy éjszakással akarom elveszteni. azt akarom hogy velem legyen. mit tegyek? kérlek segítsetek. (20/L)2014. jún. 7. 00:17
1/8 anonim válasza:
Az ember azt akarja a leginkább, amit nem kaphat meg. Ez fordítva is igaz, rá is. De ilyen emberrel meg fogod szívni. Persze ez olyan, mintha a majomkenyérfámnak írnám az ablakban, de van, amit jobb megtanulni a saját kontónkra.
2/8 anonim válasza:
Aztán majd jön a rinyálás, hogy nincsen egy normális pasi sem...
3/8 anonim válasza:
Felejtsd el, még aki normálisnak is állítja be magát is kibontakozik hamar, hogy még se az, akinek beállítja magát... az emberek önzőek és vagy maguknak akarnak, vagy kihasználnak... na melyik a jobb?
4/8 anonim válasza:
Ugyanebben a szituban voltam pár hete,és úgy döntöttem, hogy nem megyek bele az egy éjszakába,azóta elvesztettem.de azt hiszem még rosszabbul döntöttem volna,ha belemegyek.Sehogy se jössz ki jól,csak kérdés,melyik érzést viseled el jobban:hogy egy pillanatig a tied lehetett,de aztán hatalmasat koppansz,amikor rájössz,hogy nem akart másra,csak amire mindenki mást is,és csalódsz benne,vagy azt,hogy nem lett sosem a tied,és mi lett volna ha...az első hirtelen üt hatalmasat,amit túl kell élni,a második szép lassan emészt fel.
Én azt ajánlom ennek ellenére is,hogy ne menj bele,mert így legalább némi büszkeséged marad,még ha borzalmas is ez az érzés...sok szerencsét egy olyanhoz,aki megérdemel! :)
5/8 anonim válasza:
Tedd szét a lábaidat és örülj az egy éjszakának! Ilyen a szerelem! ( A többi hülye pic-a is ezzel érvel.)
6/8 A kérdező kommentje:
semmiképp nem megyek bele, félre ne értsetek. inkább akkor úgy kérdezek, hogy lehet meghódítani egy ilyen rossz fiút, hogy csak engem szeressen?
2014. jún. 7. 00:46
7/8 anonim válasza:
Sehogy.az ilyen fiúk még a csajozós,egyéjszakás, bulizós szinten vannak.az az ő döntésük mikor lépnek feljebb,és komolyodnak meg,hogy készen legyenek egy kapcsolatra.amíg ezt ő nem dönti el magától,te sehogy se fogod rávenni erre.azt tudod csinálni,hogy mellette maradsz eddig a pillanatig.
8/8 anonim válasza:
Csókold meg mond el neki amit ide írtál és hagyd ott, szard le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!