Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha rossz emberbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha rossz emberbe szerettem bele?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nemrég múltam 18 éves! A srác idősebb tőlem 14 évvel , és menyasszonya van! Szexkapcsolat van közöttünk ami tart már 1 éve! ( kb két hetente találkozunk 1-szer) Azt mondja szeret, csak a biztos kapcsolatot nem akarja feldobni, amibe minden közös, ház, autó... ! Szerintetek van valaha is esély , hogy több legyen közöttünk?
2013. jan. 13. 14:09
 1/10 anonim ***** válasza:
nemhiszem.......te csak 2. Vagy neki sztem keress valakit a sajat korosztalyodbol......de te eleted
2013. jan. 13. 14:11
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Jujjjjj, de naiv vagy!
2013. jan. 13. 14:13
 3/10 anonim ***** válasza:

te csak pót vagy,lehetsz

meg 2 hetente 1x az k.kevés ,ha komolyan gondolja

valószínű akkor tud lelépni különösebb mesék nélkül

2013. jan. 13. 14:14
 4/10 anonim ***** válasza:
minek kezdesz ilyenbe bele mikor a bukást már boritékban átvetted?
2013. jan. 13. 14:15
 5/10 anonim ***** válasza:
Kihasznál! Naiv vagy. Hogy ismerkedtél meg vele?
2013. jan. 13. 14:18
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, valahogy én is így gondolom, de akkor se birom megállni, hogy ne találkozzak vele! Egy focimeccsen ismerkedtem meg vele!
2013. jan. 13. 14:20
 7/10 anonim ***** válasza:

Olyan nincs hogy nem bírod megállni, minél tovább húzod ezt, annál több idő megy el a fiatalkorodból egy olyan emberre akivel nincs és nem is lehet jövőd SOHA.

Ilyenkor ismerkedni kell, meg pasizni, nem elkötelezni magad egy házas ember mellett aki majdhogynem faterod is lehetne. Nyilván otthon nem jó a szex, vagy már nincs is, ezért azt a részét te elégíted ki, de ennél többre soha nem fogsz kelleni, és még be is vallja. Akármennyire szeret egy beszélő guminőnél sosem fogsz többet jelenteni neki soha. Sajnálom :/

2013. jan. 13. 14:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem elég undorító amit csinál és téged se dícsérnélek meg amiért asszisztálsz ebben. Előítéleteket félretéve te csak másodhegedűs leszel, mert bár gondolom jó neki veled szexelni összejárni ott a másik csaj a korban anyagiakban partner vele van közös élete nem veled és ő is megmondta hogy nem fogja felrűgni ezt miattad. 32 évesen nem hiszem hogy felrúgna mindent miattad túl gyáva hozzá (elvégre ahhoz is gyáva hogy megbeszélje a barátnőjével a kapcsolatuk problémáit, inkább félredug)
2013. jan. 13. 14:47
 9/10 A kérdező kommentje:

De amikor mi elkezdtünk találkozgatni, akkor nem tudtam, hogy van barátnője, és először csak szex volt közöttünk! Aztán én szép lassan beleszerettem, közben megtudtam, hogy barátnője van, aztán 1 hónap múlva derült az ki, hogy nem csak a barátnője, hanem menyasszonya is :S

Kedves utolsó előtti válaszoló, de igenis van olyan hogy nem birom megállni, ha valakit annyira szeretsz, mint én őt, akkor minden pillanatban azt várod mikor fog keresni, és hogy mikor lesz alkalmad ismét látni, hiába próbálok ez ellen tenni, minden nap azzal küszködök, hogy nehogy írjak neki egy smst,vagy fel ne hívjam :S Szerintetek szálljak ki ebből a kapcsolatból?

2013. jan. 14. 16:19
 10/10 anonim ***** válasza:

szerintem szakits vele

ha tenyleg szeretne ot hagyna a menyaszonyat erted

2013. jan. 30. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!