Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha rossz emberbe szerettem bele?
te csak pót vagy,lehetsz
meg 2 hetente 1x az k.kevés ,ha komolyan gondolja
valószínű akkor tud lelépni különösebb mesék nélkül
Olyan nincs hogy nem bírod megállni, minél tovább húzod ezt, annál több idő megy el a fiatalkorodból egy olyan emberre akivel nincs és nem is lehet jövőd SOHA.
Ilyenkor ismerkedni kell, meg pasizni, nem elkötelezni magad egy házas ember mellett aki majdhogynem faterod is lehetne. Nyilván otthon nem jó a szex, vagy már nincs is, ezért azt a részét te elégíted ki, de ennél többre soha nem fogsz kelleni, és még be is vallja. Akármennyire szeret egy beszélő guminőnél sosem fogsz többet jelenteni neki soha. Sajnálom :/
De amikor mi elkezdtünk találkozgatni, akkor nem tudtam, hogy van barátnője, és először csak szex volt közöttünk! Aztán én szép lassan beleszerettem, közben megtudtam, hogy barátnője van, aztán 1 hónap múlva derült az ki, hogy nem csak a barátnője, hanem menyasszonya is :S
Kedves utolsó előtti válaszoló, de igenis van olyan hogy nem birom megállni, ha valakit annyira szeretsz, mint én őt, akkor minden pillanatban azt várod mikor fog keresni, és hogy mikor lesz alkalmad ismét látni, hiába próbálok ez ellen tenni, minden nap azzal küszködök, hogy nehogy írjak neki egy smst,vagy fel ne hívjam :S Szerintetek szálljak ki ebből a kapcsolatból?
szerintem szakits vele
ha tenyleg szeretne ot hagyna a menyaszonyat erted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!