Nem korai ez még amit szeretne?
Figyelt kérdés
Már lemúltam 50 éves ,két hete megismerkedtem egy korban hozzám illő szimpatikus férfivel.A két hét alatt 2x találkoztunk,de egyre többször mondogatja ,hogy pont ilyen nőről álmodott mint én és hogy mi lenne ha a mostani hosszú hétvégét nálam töltené,együtt föznénk, aludnánk,ébrednénk és (akkor nem kéne megint hazamennie és újra a tali helyre mennie)így a vasárnapra amúgy is betervezett kirándulásról tőlem indulhatnánk és hogy elmennék-e vele waelness hétvégére majd valamelyik hétvégén? Már nagyon szeretne velem aludni,szexelni stb. Kicsit furcsállom hogy azért dolgozik másodállásban hogy megtudjon élni az amúgy is kevés fizetéséből és elhív waelness hétvégére. Megjegyzem ,én sem állok úgy anyagilag hogy ilyenekre költsek. Arról nem is beszélve ,hogy néhányszor már megégettem magam a párkapcsolatban és az utolsó kapcsolatomnál is ugyan így kezdődött minden. Mindkét randin éreztem rajta alkohol szagot és mondta is hogy van ismerőse akinek van jó fajta bora és hozat nekem is holott mondtam neki,hogy csak nagyon ritkán iszok. Nem tudom mitévő legyek de nem szeretnék megint csalódást.2014. jún. 6. 22:29
1/3 anonim válasza:
Nekem is gyanúsnak tűnik. Túlságosan nyomul. Miért nem kérdezel rá, hogy mégis miből futná a wellnes-re? Nem beszélve az alkoholszagról... Hol szoktatok találkozni?
3/3 A kérdező kommentje:
1-ke: szerencsére nem a lakásomon találkoztunk mert én korainak tartom hogy még nálam aludjon egy hétvégére,nálam ,egyen,igyon ,pancsikáljon. Eddig egy megbeszélt helyen találkoztunk mint pl-ul egy cukrászda elött,aztán sétáltunk. Nekem is olyan érzésem van hogy nagyon nyomul és hasonló dolgai vannak mint az elöző kapcsolatomnál. Annyira még nem vagyunk szoros kapcsolatba hogy welneszezni menjünk és hogy megkérdezzem miből telik neki welneszre. Azt megjegyeztem neki hogy én még korainak tartom hogy napokra itt aludjon és már együtt fözöcskézzünk stb. Erre ő azt felelte hogy de egyszer úgy is eljön annak is az ideje. Persze ,egyszer ,de nem most.
2014. jún. 6. 23:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!