Ki van még úgy vele, hogy már most elege van a nyárból, mert tudja hogy úgyis csak otthon fog ülni egész végig?
pl barátok hiányában
vagy egyéb okból
Hát aki dolgozik annak nyilván másabb.
Mert nekem ugyanolyan a nyár is mint a többi évszak.
2 hét szabira szoktam csupán menni, azt meg eltöltöm.
Én is így vagyok ezzel,bár én dolgozni fogok pont ezért,hogy eltereljem ilyenekről a figyelmemet... :) Barátaim nincsenek,párom még soha nem volt... :/ Bár egyetlen jó része szokott lenni a nyárnak,mikor befizetem magam és a családom egy külföldi nyaralásra,az 1 hét tényleges pihenés és kikapcsolódás.
Amúgy meg ilyenkor még rosszabb nézni a lányokat,kevés ruhában,sokszor kedvem sincs ilyenek miatt kimenni az utcára egyáltalán...
22/F
Egyetértek a nem tudom hányas válaszolóval...aki azt írta, kihasználja a nyarat és szépülni fog. Én elhatároztam, hogy ezalatt minden egyes nap, de tényleg minden nap sportolni fogok minimum 1 órát, formásodni, fogyni akarok és a hajamon/ruhatáramon/szobámon/sorolhatnámon is változtatni fogok. Akaraterő kérdése...Felírok majd mindent egy füzetbe, az sokat segít. :) Szerdán még van egy vizsgám, azután keresek diákmunkát és a jogsit is le akarom tenni. (a helyi busz óránként jár, borzalmas a tömegközlekedés) Egyszóval hemzsegek a tervektől, de értem miről ír a többség, én is így voltam ezzel eddig.
Ui: Akik azt írták, barátok hiányában nincs programjuk, miért nem ismerkedtek és szerveztek ti a nyáron valamit? De most komolyan. :D
Ha akarsz csinálsz programot. Én terveztem mára nyárra pedig nincsenek barátaim akikkel sulin kívül összefutnék. 1hónap nyári gyakorlat. Abból a kemény 15ezerből elmegyek strandra 3x, közbe napi 1óra napozás. Ezen felül heti 4-5x kutyát sétáltatok és elszeretnék kezdeni biciklizni. Szeretnék elkezdeni olvasni is és 1-2x bemenni a városba csak azért, hogy ha valaki kosarazik akkor beállhassak, mert szeretek , de nincs kivel.
Nálam marad a sport, a napfürdő és talán 1 kis művelődés. Nem születtem jóképűnek és még sovány is vagyok. Nem panaszkodok, ez jutott, ezt kell szeretni.
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!