Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ki van még úgy vele, hogy már...

Ki van még úgy vele, hogy már most elege van a nyárból, mert tudja hogy úgyis csak otthon fog ülni egész végig?

Figyelt kérdés

pl barátok hiányában

vagy egyéb okból

2014. jún. 6. 20:26
1 2 3
 11/26 ASOT ***** válasza:

Hát aki dolgozik annak nyilván másabb.

Mert nekem ugyanolyan a nyár is mint a többi évszak.

2 hét szabira szoktam csupán menni, azt meg eltöltöm.

2014. jún. 6. 20:31
 12/26 A kérdező kommentje:
#7: lány vagyok.
2014. jún. 6. 20:32
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok ezzel,bár én dolgozni fogok pont ezért,hogy eltereljem ilyenekről a figyelmemet... :) Barátaim nincsenek,párom még soha nem volt... :/ Bár egyetlen jó része szokott lenni a nyárnak,mikor befizetem magam és a családom egy külföldi nyaralásra,az 1 hét tényleges pihenés és kikapcsolódás.

Amúgy meg ilyenkor még rosszabb nézni a lányokat,kevés ruhában,sokszor kedvem sincs ilyenek miatt kimenni az utcára egyáltalán...

22/F

2014. jún. 6. 20:32
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Én direkt mostanság elkezdtem udvarolni egy lánykának, így legalább a nyár elejére van programom. :)
2014. jún. 6. 20:33
 15/26 anonim ***** válasza:
14-es milyen kis huncut vagy! :D
2014. jún. 6. 20:35
 16/26 anonim ***** válasza:
Elegem van a nyárból mert már most nagyon meleg van és nem otthon ülök, hanem dolgozok késő délutánig. :S
2014. jún. 6. 20:36
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek a nem tudom hányas válaszolóval...aki azt írta, kihasználja a nyarat és szépülni fog. Én elhatároztam, hogy ezalatt minden egyes nap, de tényleg minden nap sportolni fogok minimum 1 órát, formásodni, fogyni akarok és a hajamon/ruhatáramon/szobámon/sorolhatnámon is változtatni fogok. Akaraterő kérdése...Felírok majd mindent egy füzetbe, az sokat segít. :) Szerdán még van egy vizsgám, azután keresek diákmunkát és a jogsit is le akarom tenni. (a helyi busz óránként jár, borzalmas a tömegközlekedés) Egyszóval hemzsegek a tervektől, de értem miről ír a többség, én is így voltam ezzel eddig.

Ui: Akik azt írták, barátok hiányában nincs programjuk, miért nem ismerkedtek és szerveztek ti a nyáron valamit? De most komolyan. :D

2014. jún. 6. 20:37
 18/26 A kérdező kommentje:
#17: mert nincs kivel szervezni
2014. jún. 6. 20:39
 19/26 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóan vagyok ezzel. Amíg volt suli, addig jó volt, legalább az iskoláig kimozdultam. és jól éreztem magam az osztálytársaimmal. De már elballagtunk, szóval... :( de azért feltalálom magamat a nyáron: júniusban ugye még lesz a szóbelim, utána elmegyek dolgozni, kimegyek napozni, elmegyek biciklizni, meg néha-néha elmegyek ide-oda egy-két haverinával.
2014. jún. 6. 21:02
 20/26 anonim ***** válasza:

Ha akarsz csinálsz programot. Én terveztem mára nyárra pedig nincsenek barátaim akikkel sulin kívül összefutnék. 1hónap nyári gyakorlat. Abból a kemény 15ezerből elmegyek strandra 3x, közbe napi 1óra napozás. Ezen felül heti 4-5x kutyát sétáltatok és elszeretnék kezdeni biciklizni. Szeretnék elkezdeni olvasni is és 1-2x bemenni a városba csak azért, hogy ha valaki kosarazik akkor beállhassak, mert szeretek , de nincs kivel.

Nálam marad a sport, a napfürdő és talán 1 kis művelődés. Nem születtem jóképűnek és még sovány is vagyok. Nem panaszkodok, ez jutott, ezt kell szeretni.

18F

2014. jún. 6. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!