Srácok, milyen jelekből sejtitek, hogy bejöttök egy csajnak, akit csak látásból ismertek?
Paul Tailornek:
Ne forgasd ki a szavaimat. Természetesen a nőknek is ugyanolyan joga van kezdeményezni, mint a férfiaknak és ettől nem lesz senki se k...a vagy könnyűvérű.
Az ÉLETSZERŰ teljesen mást jelent. Mindjárt ki is fejtem egy példával:
Adva van egy gyönyörű, értelmes és kedves lány, Példa Petra, aki valami csoda miatt éppen szingli. Petránk felpattan a villamosra és elmegy vásárolni egy nyári topánkát a közeli plázába és a közelben még 2 gombóc fagyit is megeszik a közeli parkban egy padon. Onnan hazabuszozik. Ezután a fülledt nyári estén elmegy pár barinőjével csapni egy lazulós estét valamelyik kocsmában/dizsiben/koncerten/kávéházban.
Mit gondolsz, a fenti ~12 órás intervallumban hányan szólították le Petrát? Körülbelül 15-30-an. Egy hónap alatt a 100 jelentkező is lazán összejön. Ebből pedig bőven válogathat Petránk, biztosan talál ínyére való jelentkezőt, szóval hülye lenne férfiakat leszólongatni, hiszen azok jönnek maguktól. Aki pedig nem egy oda hozzá, azt elkönyveli férfiatlannak és töketlennek, szóval nem bánkódik amiatt, ha valaki nem szólítja le, nélküle is van miből mazsolázni.
Viszont Petránk árnyékában él egy lény, Ocsmány Overprotektív Otília, aki szintén szeretne hapsit fogni. Valami "csoda" folytán őt elkerülik a hímek és inkább Petrához mennek. Szóval Otíliánknak aktívan kell dolgoznia a sikerért és ez esetben bizony megesik, hogy ő kezdeményez a srácoknál.
Ha a fentebb vázolt 2 egyenletet kivonjuk egymásból, majd közös nevezőre hozunk, akkor az alábbi összefüggés rajzolódik ki:
Ha egy nő kezdeményez egy férfinél, akkor a férfi joggal feltételezi, hogy az a nő valami miatt nem kell senki másnak, ergó "biztosan van benne valami defekt", ezért neki se fog kelleni.
A lányok/nők nagy része is eljut ehhez a következtetéshez, emiatt tudják, hogy az aktív kezdeményezéssel csak rontanak az esélyeiken...
Tovább rontja a kezdeményező nők esélyeit az, hogy manapság egyre több nő italautomatának használja a férfiakat (a konzumlányokat ne is említsük), emiatt ha egy látszólag korrekt nő próbálkozik, akkor már fel is bukkan az ember fejében a "tuti, hogy ennek valami hátsószándéka van" gondolat...
Ugye, hogy ÉLETSZERŰ a történet.
Ne haragudj, de... nem értek egyet.
Én például nem asszociálok automatikusan arra, hogy ha egy lány/nő kezdeményező, hogy baj van vele. Az sem igaz, hogy minden lányra ragadnak a férfiak/fiúk. Vannak akikre igen, vannak akikre nem.
Eleve amúgy nem is mennék olyan lányhoz/nőhöz próbálkozni, akiről tudom, hogy egyfolytában legyeskednek körülötte... ha valami csoda folytán mégis ilyen nő akarna tőlem valamit, neki kéne kezdeményeznie. Nincs kedvem versenyezni másokkal ugyanis.
Szóval az általánosítások... azok általánosítások. Sosem igazak mindenkire minden helyzetben. Mindenki más, saját körülményekkel. Meg eleve, diszkóba/buliba járós nők sem érdekelnek... :)
11-es nem hiszem, hogy havonta 100-an szólítanának le lányokat. Legalábbis nem ez az általános szerintem. De ez mindegy is csak példának mondtad gondolom.
"Ha egy nő kezdeményez egy férfinél, akkor a férfi joggal feltételezi, hogy az a nő valami miatt nem kell senki másnak, ergó "biztosan van benne valami defekt", ezért neki se fog kelleni."
Ez nekem túlkombinálás. Attól függ milyen benyomást tesz, simán lehet, hogy lerí róla, hogy egy "laza, kemény" csajszi aki nem sz*rik be ha a saját kezébe kell venni a sorsát. Nem feltételezek én semmit amíg nincs okom rá. Ha valami jelét adja, hogy hibbant, defektes valami nem kóser vele akkor persze gyanús lesz, de attól, hogy kezdeményez nálam, még nem gondolok hülyeségre, sőt meglepődök, hogy van bátorság benne. Mostanság az én ismeretségi körömben eléggé gyávák a lányok. Küldözgetni a megfejthetetlen jeleiket tudják aztán annyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!