Milyen jelekből lehet tudni hogy valakinek komolyak a szándékai vagy csak szórakozik? 18L
Figyelt kérdés
2014. ápr. 1. 20:39
2/3 anonim válasza:
nem április 1. kéri meg a kezed :D
3/3 anonim válasza:
Legrövidebben úgy tudnám megfogalmazni, hogy láthatóan kevés energiát fektet beléd(nem rosszra gondolni), de itt vagyok pl én. Én egy elég flegma emberke vagyok, nem szokásom szórakozni az emberekkel de előfordul hogy úgy viselkedek hogy simán lehetne rólam feltételezni pedig szó sincs ilyesmiről.
Ez nem ilyen egyszerű. Az évek folyamán összegyűjtesz egy kis emberismeretet meg élettapasztalatot és jó esetben majd már érezni fogod(legalább is remélem ez így megy, én is csak 20 vagyok). Addig meg fizeted a tanulópénzt(tapasztalatot) mint mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!