Másfél évvel fiatalabb mint én és szórakozik velem? L18
Figyelt kérdés
Rendszeres külön órákról ismerjük egymást. Már 2hónapja egy csoportba vagyunk és most rám írt facen. Beszélgettünk. Aztán amikor mentem órára akkor a tanár mondta h csak játszik velem, ő is hallotta és nem tagadta és jóban van a tanárral. Most nem tudom hogy ez igaz? Ő szórakozik velem? Azóta sokszor rám ír meg mondja h maradjak mert jól beszélgettünk. De ő legtöbbször csak magáról ír rólam nem is kérdez semmit. Akkor most tényleg szórakozik? 16,5eves en 18l2014. márc. 24. 21:55
1/4 anonim válasza:
Ezért kell nektek a fiatal tacskók, vagy a 40-es kiöregedett vén f...ok. Úgy kell nektek idióta rib ancok.
2/4 A kérdező kommentje:
#1 nem ertem miert rib#ncozol le, o ir ram es jatszik velem de nem tudom miert.
2014. márc. 24. 21:59
3/4 anonim válasza:
Mert hagyod magad, és az Ő korához alacsonyít le téged, sz*rik arra hogy 2 évvel idősebb vagy
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!