Szerintetek mitcsináljak?
Figyelt kérdés
Egyik legjobb barátnőm akinek tettszik egy fiú ės ėn az egėsz törtėnet kezdete ... annyit mesėlt már barátnőm erről a fiúról .. elmėletileg a barátnőm is tettszik a fiúnak mert azt mondta barátnőm .. bár őszintėn nem tudom ... a lėnyeg , hogy egyik nap a fival akit ėn nem ismerek csak azt tudom róla amit barátnőm mesėlt, találkoztunk vėletlenül az utcán ės a fiú elkezdett nyomulni aztán facebookon elkezdtünk beszèlgetni aztán úgy mentem el vele találkára hogy barátnőmet is vittem ės együtt nėztük hogy hogyan reagál stb.. aztán aznap este mėg rám írt de ėn aztmondtam hogy barátnőm miatt nem akarok vele találkozni se beszėlni ... aztán írta hogy nem akar ės nem is lessz bnőm ės ő közötte semmi aztán mondta hogy komolyan ... erre irtam hogy erre mit írjak a válasza az volt hogy jolvan akkor találkozzunk mėgegyszer írd ezt mondom nem vagyok biztos magamban ... erre ő hát ezt neked kell tudnod ės ennyi ... tettszik a fiú de nem akarom barátnőmmel összeveszni mit tegyek. ?2014. jún. 6. 20:03
1/1 anonim válasza:
mondjuk torold. miert mentel bele talalkaba? miert nem beszelsz vele arrol h milyen jofej a bnod? miert hagyod h valasztani csinaljon teged?! milyen alak tetszik neked? szo szerint azt akarja h valassz az lb-d es okozotte. ez egy bajkavaro sz@rkavaro hulyegyerek, abbol itelve amit leirtal. nem eri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!