Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy menjek el Afrikába? Vagy...

Hogy menjek el Afrikába? Vagy vannak itt fekete lányok?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy fekete vagy félvér lánnyal ismerkedni,beszélgetni esetleg járni

2014. jún. 6. 15:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
remélem ez csak egy rossz vicc...14 éves :DDDDD amúgy a sulimban 2veél alattam jár egy félvér csaj, szóval Budapesten vannak fekák :D 18L
2014. jún. 6. 15:51
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem nem vicc komolyan szeretnék egy fekete lánnyal járni
2014. jún. 6. 15:53
 13/16 anonim ***** válasza:
53%

ne szeressél, mert aids-es a legtöbb fekete nem érted?

14 évesen semmi esélyed ilyen külföldi kalandozásokra, abban reménykedj, hogy majd kinövöd ezt a hülyeséget

2014. jún. 6. 16:16
 14/16 anonim ***** válasza:
nem attól lesz valaki AIDS-es hogy sötét a bőrszíne -.- de te biztos nagyon okos vagy. 16L (félvér)
2014. jún. 19. 21:16
 15/16 anonim ***** válasza:

#14 írtam én olyat, hogy attól lesz beteg valaki, mert fekete a bőrszíne?

Attól aides valaki, mert a fejlődő országokban, ahol a feketék élnek (!) nagyon elterjedt ez a betegség. Azért aids-esek, mert rossz körülmények között élnek és elterjedt a betegség, nem azért mert feketék.

2014. jún. 20. 12:12
 16/16 anonim ***** válasza:
igen, csakhogy te azt írtad, hogy ne akarjon fekete lánnyal járni, mert a legtöbb aids-es. 14 évesen nem valószínű hogy eljut Afrikába, és megismerkedik egy fekete lánnyal...aki meg olyan rossz körülmények között él, hogy aids-es (afrikai), az nem valószínű, hogy pont Magyarországra fog jönni. Ennyi erővel azt is mondhatnánk, hogy senkivel ne akarjon ismerkedni, mert itt is vannak olyanok, akik aids-esek, meg egyéb betegségük van...
2014. jún. 21. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!