11/17 anonim válasza:
Szerintem ez az ami a 13-14 éves korosztálynak bejön. Attól feljebb nem igen. Amugy is értelmes ember nem rak ki magáról ide olyan képet amin teljesen beazonosítható. De hát az ábrázatodból is látszik,hogy te nem vagy az. Ezt a frizurát meg tényleg hanyagold szerintem is:)
12/17 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy Ő tenné fel a Ricsis képeket naponta... ha annyira szeretnek a csajok menny csajozni és ne egész nap itt lógj. o.O
14/17 anonim válasza:
A képet a háttérben gondolom a hajaddal festetted :)
15/17 anonim válasza:
Okos nem vagy, legalább szép lennél.
17/17 anonim válasza:
OMFG! Már a kérdés elolvasásakor felkészültem egy hihetetlen nívós fiatalember fotójára, de te még azt is alulmúltad.
Komolyan, nem sértésként kérdezem, de az ilyenek mit szeretnének kezdeni az életükkel? 25 éves korotoktól 60 éves korotokig egy gyárban fogtok szalag mellett dolgozni és élitek a szürke hétköznapjaitokat egy panelben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!