Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy érjem el hogy tetszek neki?

Hogy érjem el hogy tetszek neki?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel régen már együtt voltam....de fél év után(sok dolog történt) Ismét érzek iránta valamit....Ránézek és olyan mintha lángolna az arcom....Tök jó stílusa van és jó fej is...csak picikét perverz...bár ez nem befolyásol mert egy új osztálytárs miatt már az egész suli perverz xd Jó párszor összenéztünk....de most már félek a szemébe nézni és mindig zavarban vagyok ha elmegy mellettem vagy mit tudom én xd HA megtudná hogy tetszik tuti elkezdenének piszkálni a haverjai....de most nem tudok vele mit csinálni...nagyon aranyos srác.. Az utóbbi időkben az álmaim 90%-ban ő szerepel és ez megőrjít!! Ma kirándultak és annyira hiányzott hogy azt hittem egy másik srácra hogy ő az.....pedig nem is hasonlítanak...:( Minden érdekel amiben róla szó van...de nem tudok vele rendesen beszélni+ alkalmam sincs rá...! Mondjuk a legjobb barátja az én egyik barátnőm bátyja és amikor ott vagyok barátnőmnél akkor néha összefutunk meg minden....

MEg múltkor (gyereknapkor) tök cuki volt.....meg az előtt köszönt de tök fura volt mert akkor volt kb 5-6 hónapja hogy nem beszéltünk erre köszön haverjainak aztán jó hangosan Szia XY! Tisztára meglepődtem+ ettem is aztán csak annyit nyögtem ki hogy hello xd MEg megfogta a fenekem....:$ Jöttünk fel a lépcsőn is direkt és szóltam neki erre rám fogta volna az előttem sétálóra xd Aztán akkkorát röhögtünk xd De mostmár 1 hete semmi....+ csak NÉÉÉÉHAAAAAAAA nézünk ösze :(

2014. jún. 5. 20:48
 1/5 anonim ***** válasza:
mutass neki ciciket!
2014. jún. 5. 22:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Normális válaszokra gondoltam...-.-
2014. jún. 6. 21:51
 3/5 anonim válasza:
Először derítsd ki,hogy te tetszel-e neki,mert ha nem akkor semmi értelme annak,hogy újra együtt legyetek.Ha igen,akkor próbálj meg találkozni vele olyankor,mikor egyedül van(nyáron mondjuk).Ha nem akkor pedig az egészek semmi értelme.Ha már 1 szer együtt voltatok,csak érzett irántad valamit,és akkor nem kell újra megtetszened neki...
2014. jún. 9. 12:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát nyáron jó lenne vele összefutni....de arra kevés az esély hogy egyedül lesz :/ Abban igazad van hogy csak érzett valamit ha egyszer már összejött velem...csak az már több mint fél éve volt....aztán addig nem is beszéltünk szóval ezt jó lenne kideríteni :/
2014. jún. 9. 14:45
 5/5 anonim válasza:
De egyébként annak is nagy jelentősége van,hogy miért szakítottatok,pl,ha azért,mert nem éreztetek egymnás iránt semmit,akkor több az esélyen hogy összejöttök,minta azért mert megcsalt vagy ilyesmi...egyébként sok sikert,mingyárt itt a nyári szünet,lesz időd valamit kigondolni!
2014. jún. 11. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!