Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Milyen hobbitok van?

Milyen hobbitok van?

Figyelt kérdés
és csak hogy témába vágjon a kérdés, ezzel a hobiddal találtál már valaha barátnőt vagy ismertél meg ezáltal olyan embereket akik az életed részét képezték rövidebb-hosszabb ideig?

#Frodó #Samu #miahobbitokhobbitok
2014. jún. 5. 12:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Zeneles. Es ott talalkoztam a baratommal. :) de meg van a tanc rajzolas olvasas. Es meg sok minden...
2014. jún. 5. 13:29
 12/17 anonim ***** válasza:
De jó nektek hobbitok, hogy a munkátok a hobbitok!
2014. jún. 5. 13:40
 13/17 anonim ***** válasza:

Nekem sokféle kreatív hobbim van (ásványékszer készítés, üvegfestés, selyemfestés, kitűző virágok készítése hasított bőrből vagy selyemből, tűnemezelés, stb.)

Szóval ebből gondolhatod, hogy hány pasival ismerkedtem meg a hobbim révén! :-))

Bár azt mondjuk hozzá kell tennem, hogy az eddigi legkreatívabb, leghumorosabb, legeredetibb és legőszintébbnek ható ismerkedési "szöveget" éppen üvegfesték válogatás közben hallhattam egy kreatív hobbi boltban egy pasitól, aki ráadásul nagyon kedves és szimpatikus volt. :-)))

2014. jún. 5. 14:15
 14/17 anonim ***** válasza:
Zene, filmek, olvasás, kis mozgás. Ennyi fér bele, ezek azok, amiket többnyire egyedül csinálok. Nem igazán lehet közben megismerni embereket, tehát barátnőt sem szereztem így soha.
2014. jún. 5. 14:17
 15/17 anonim ***** válasza:
Csillám hobbitom van. A melegeknek és a barátnőimnek bejött. A fiúk félnek tőle.
2014. jún. 5. 14:18
 16/17 PearlDiver ***** válasza:

Fő hobbim, ami inkább életforma, a cserkészet. 9 barátnőből 7-et ebben a közösségben ismertem meg (jelenlegi, legkomolyabbat is), az a jó, hogy sok hasonló értékrendű emberrel találkozom cserkészként.

Egyéb hobbik: éneklés, gyk, geocaching, gaming, barkácsolás. Első kettő révén már szereztem barátokat :)

24F

2014. jún. 5. 16:00
 17/17 anonim ***** válasza:
dolgozás,az munka
2014. jún. 5. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!