Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Milyen hobbitok van?

Milyen hobbitok van?

Figyelt kérdés
és csak hogy témába vágjon a kérdés, ezzel a hobiddal találtál már valaha barátnőt vagy ismertél meg ezáltal olyan embereket akik az életed részét képezték rövidebb-hosszabb ideig?

#Frodó #Samu #miahobbitokhobbitok
2014. jún. 5. 12:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
96%
Kulcsszavak.
2014. jún. 5. 12:49
 2/17 anonim ***** válasza:

Hűűűűű sok hobbim van. És nem, nem ezzel találtam a páromat, lévén egyik sem csajozós hobbi.

Alapvetően a számítógép az egyik, ez is lett a munkám/szakmám :) mindig is barkács ember voltam, szóval kismillió dolgot barkácsoltam már mert megnyugtat és hobbi.

ÉS 2 éve új hobbim az elöltöltős lövészet, szóval a lőtérre is járkálok 2-4 hetente :))) Ha ezekkel akartam volna csajozni esélyem se lenne :D

2014. jún. 5. 12:50
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Videószerkesztés/vágás/mikrofilmek készítése/írás/fotózás/bringázás/F1 nézés+ game/önismeret. Lenne még rakás, sak lóvé kéne :)
2014. jún. 5. 12:53
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Filmnézés, olvasás, amit minden nap űzök. Nos, olvasás közben még nem találtam nőt, filmnézés meg nem is nagyon próbáltam még. (nem mintha olvasás közben próbáltam volna)

Amit nem minden nap, de amikor tudom, az a foci, meg a sör. Most hogy végiggondolom ezek elég szar hobbik ilyen szempontból, mert a focipályán eleve ritkán látsz nőnemű egyedet (legalábbis mifelénk). Sörözés közben próbáltam már nőt fogni, csak akkorra már általában be vagyok ásítva, és nem sikerül.

2014. jún. 5. 12:54
 5/17 anonim ***** válasza:

*filmnézés közben

Kimaradt, bocsánat. :D

2014. jún. 5. 12:55
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Jók a kulcsszavak.:D

Kondizni járok és biciklizni,szeretek rajzolni,gépezni és még jó pár dolgot,de ezekkel nem igazán lehet barátnőt fogni.Ha kimegyek a Margit-szigetre,szerintem előbb szerzek barátnőt.

2014. jún. 5. 12:55
 7/17 anonim ***** válasza:
gyk.
2014. jún. 5. 13:00
 8/17 anonim ***** válasza:
futás,kondi,box, ha ezek hobbinak számítanak.
2014. jún. 5. 13:01
 9/17 anonim ***** válasza:

Kutyám van, mikor sétálunk akkor lehet ismerkedni, többen elegyedtek már velem beszélgetésbe a kutya kapcsán.

Konditerem - itt is könnyen lehet ismerkedni

Kirándulás - szintén

Bicajozás - ezt magányosan üzöm

Olvasás

A páromat nem ezen tevékenységek üzése közben ismertem meg.

2014. jún. 5. 13:10
 10/17 anonim ***** válasza:
Zsákos Frodó és Bilbó, Messi...
2014. jún. 5. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!