Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Én születtem rossz csillagzat...

Én születtem rossz csillagzat alatt?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy amilyen típusú fiúk nekem bejönnek, azoknak én távol állok az érdeklődési körüktől? Hiába tetszik egy fajta hímnemű, általában elfordulnak tőlem, és bennük fel sem merül, még csak az esély gondolata sem, hogy megadhatnák nekem. Más fajta fiúknak talán tetszem, úgy vettem észre. De annak a bizonyos fajtának miért nem? Mondja már meg valaki, mert nem értem.
2014. jún. 5. 10:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Fú de szar neked, hallod :(
2014. jún. 5. 10:59
 2/7 aladar12 ***** válasza:
nem vagy páwacsaj, így a páwafiúk soha nem fogod értékelni
2014. jún. 5. 10:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Sajna én is ebben szenvedek:/.

Eddigi életem során mindig ez volt,hogy olyanoknak tetszettem akik nekem nem igazán, akik nekem tetszettek azok észre sem vettek. Ilyen az élet. Kezdek már hozzászokni.

2014. jún. 5. 11:02
 4/7 anonim ***** válasza:
A 222-es csapdája.
2014. jún. 5. 11:03
 5/7 A kérdező kommentje:

Csak hogy tisztázzuk a dolgokat, és megcáfoljam, hogy a páwapasik jönnének be, mert nem, de amúgy vicces. :D

Nekem azok a srácok jönnek be, akik kicsit filozófikus hajlamúak, szeretik a verseket, novellákat, kicsit elvarázsoltak. Általában magasak, és szemüvegesek...én átlagos kinézetű vagyok, más fajta pasik szerint csinos.

Na...ebben a kontextusban várom az építő jellegű válaszokat. :D

2014. jún. 5. 11:08
 6/7 anonim válasza:

Az biztos, hogy nem benned van a hiba.

Vagy a környezeteddel lesz a bibi, vagy külsőre ítélnek. Ha az utóbbi az igaz, akkor el kell érned azt, hogy meg akarjon ismerni valaki. Ezt sajnos könnyebb mondani, mint megtenni, mert nem csak rajtad múlik.

Az is előfordulhat, hogy egyszer majd olyan "hímnemű" lesz szimpatikus, akire eddig rá sem néztél. Ugyanígy fordítva.

2014. jún. 5. 11:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! A leírásod nagyjából illik rám. Bár nem vagyok túl magas, de magam is foglalkozom novellaírással, szemüveges vagyok és elég elvarázsoltnak is tartanak. :D

Szóval ha gondolod, megejthetünk egy beszélgetést, ha más miatt nem, legalább barátkozás céljából. :)

2014. jún. 5. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!